Dizi / Film

“Strangers From Hell” (İşte Cehennem…)

Hayatı boyunca küçük bir kasabada yaşayan Yoo Jong Woo, iş nedeniyle gittiği Seul'de yabancılar tarafından oluşturulmuş korkunç bir cehennemde bulur kendini.

“Strangers From Hell” (Hell Is Other People) Im Si-wan ve Lee Dong-wook’un başrol oynadığı 2019 Güney Kore televizyon dizisidir. Kim Yong-ki tarafından aynı isimdeki Naver web hattına dayanarak, OCN’nin “Dramatik Sinema” projesinin ikinci serisi. 31 Ağustos 2019’da yayınlanmıştır.

Hayatı boyunca küçük bir kasabada yaşayan Yoo Jong Woo, iş nedeniyle gittiği Seul’de yabancılar tarafından oluşturulmuş korkunç bir cehennemde bulur kendini. “Strangers From Hell” gizem dolu sürükleyici bir gerilim dizisidir.

“Strangers From Hell” Konusu

Dizi, birkaç kişi ile mutfağını ve banyosunu paylaşacağı bir daireye yeni taşınan Jong-Woo’nun (Im Si-Wan) etrafında dönmektedir. Taşındıktan bir süre sonra ev arkadaşlarının göründüğü kadar normal insanlar olmadığını anlar. Ayrıca evde tuhaf olaylar meydana gelmektedir.

Adı: Strangers From Hell | Hell Is Other People | 타인은 지옥이다
Tür: Gerilim, Gizem
Yönetmen: Lee Chang-Hee
Senarist: Kim Yong-Ki (webtoon), Jung Yi-Do
Yayıncı: OCN
Bölüm Sayısı: 10
Yapım Yılı: 2019
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2019 – 29 Eylül 2019
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar – 22:20
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

“Strangers From Hell” Fragman 1

“Strangers From Hell” Fragman 2

“Strangers From Hell” Fragman 3

“Strangers From Hell” Fragman 4

“Strangers From Hell” Oyuncuları

Im Si- Wan (Yoon Jong-Woo)

Karakteri: Dizide 20’li yaşlarında olan Yoon Jong-Woo karakterini canlandırmaktadır. Hayatı boyunca küçük bir kasabada yaşamıştır. Ancak Seul’deki küçük bir ofiste iş bulur. Bu yüzden Seul’e taşınır.

Lee Dong-Wook (Seo Moon-Jo)

Karakteri: Dizide bir diş doktoru olan Seo Moon-Jo karakterini canlandırmaktadır. Jong-Woo’nun (Im Si-Wan) yeni taşındığı apartmana yakın bir yerde kliniği vardır. Küçük bir kasabadan Seul’e yeni taşınan Jong-Woo’ya, Seul’deki hayata uyum sağlamasında yardımcı olur.

Lee Jung-Eun (Eom Bok-Soon)

Karakteri: Dizide Jong-Woo’nun (Im Si-Wan) yeni taşındığı, ucuz dairenin sahibi olan Eom Bok-Soon karakterini canlandırmaktadır. İlk başlarda nazik ve sıcakkanlı biri gibi görünmektedir. Ancak bazı garip davranışları, onun göründüğü gibi bir olmadığını göstermektedir.

Lee Hyun-Wook (Yoo Ki-Hyeok)

Karakteri: Dizide 302 numaralı odada yaşayan Yoo Ki-Hyeok karakterini canlandırmaktadır. Önce Jong-Woo’ya (Im Si-Wan) bir ev arkadaşı olarak yaklaşsa da diğer herkes ondan korkmaktadır.

Park Jong-Hwan (Byeon Deuk-Jong)

Karakteri: 306 numaralı odada yaşayan dizide Byeon Deuk-Jong karakterini canlandırmaktadır. Kekemedir ve aynı zamanda garip bir gülme sesi çıkarmaktadır.

Lee Joong-Ok (Hong Nam-Bok)

Karakteri: 314 numaralı odada yaşayan dizide Hong Nam-Bok karakterini canlandırmaktadır. Gizli veya açık bir şekilde, her zaman Jong-Woo’yu (Im Si-Wan) izlemektedir.

Diğer Oyuncuları:

  • Hyun Bong-Sik / An Hee-Joong
  • Cha Rae-Hyoung / Shin Jae-Ho
  • Kim Han-Jong / Park Byeong-Min
  • Oh Hye-Won / Son Yoo-Jung
  • Park Ji-Han / Ko Sang-Man
  • Ahn Eun-Jin / So Jung-Hwa
  • Kim Ji-Eun / Min Ji-Eun
  • Song Wook-Kyung / Cha Sung-Ryeol Lee Suk / Jo Yoo-Cheol
  • Heo Sun-Haeng / So Jae-Heon
  • Song Yoo-Hyun

Melting Me Softly Merakla Beklenen İlk Tanıtım!

Strangers From Hell Dizisinden Görseller

https://www.kivitadinda.com/2019/08/itaewon-class-izle/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu