Dizi / Film

Ertuğrul Gazinin Yaşlılığını Kim Oynayacak?

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosu merak konusu olmaya devam ediyor.

TRT 1‘in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gaziye hayat veren Engin Altan Düzyatan dizinin devamı olan Kuruluş Osman‘da yer almayacağı kesinleşti.

Kesinleşen bu haberden sonra tüm izleyicilerin merak konusu olan ‘Diriliş Osman dizisinde Ertuğrul Gaziyi kimin oynayacağı oldu. Yeni sezonda Atv ekranlarında oynayacak olan Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Gaziyi kim oynayacak?

Ertuğrul Gazinin Yaşlılığını Kim Oynayacak?

Dizi sezonlarının başlamasıyla ekranların en popüler dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğindeki Diriliş Osman dizisi merakla beklenmeye devam ediyor. Yeni sezon öncesi heyecan dorukta. Başrolünde Burak Özçivit‘in oynayacağı Kuruluş Osman 1.sezonuyla izlenme rekorları kırmayı hedefliyor.

Dizinin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Kuruluş Osman dizisinin yayınlanacağı kanalı da duyurdu. Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Peki tüm izleyicilerin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olan Kuruluş Osman’da Ertuğrul Gaziyi kim oynayacak sorusu hala netleşmese de bazı söylentiler yayılmaya başladı bile. 1986 yılında yayınlanan büyük oyuncu kadrosu ile dönemin en iyi sinema filmlerindendi. O dönemde büyük bir beğeni ile izlenen Kuruluş “Osmancık” filminin başrol oyuncusu Cihan Ünal ilk konuşulan kişiler arasında. Usta oyuncu Cihan Ünal’ın Kuruluş “Osmancık” filminde sergilediği oyunculuk çok beğenilmişti. Ayrıca usta oyuncu Haluk Bilginer ile de görüşüldüğü iddiaları da vardır. İki usta isim arasında kimin olacağı ya da Ertuğrul Gazi’nin kadroda de bulunup bulunmayacağı kesin değildir.

TRT 1‘in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gaziye hayat veren Engin Altan Düzyatan dizinin devamı olan Kuruluş Osman‘da yer almayacağı kesinleşmişti. Ertuğrul Gaziyi kimin oynayacağı hakkında hala net bir bilgi olmasa da Cihan Ünal ya da Halit Ergenç isimleri konuşulmaktadır.

Kuruluş Osman Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Burak Özçivit Kimdir?

https://www.kivitadinda.com/2019/08/dirilis-osman-nerede-cekiliyor/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu