Dizi / Film

Kurtlar Vadisi Kaos 2020’de Netflix’te

Geniş bir hayran kitlesi olan Kurtlar Vadisi dizisinin sevenlerine müjdeli haber geldi! Kurtlar Vadisi Kaos Netflix ile geri dönüyor.

2019-2020 dizi sezonunda Netflix en büyük bombasını patlatıyor. Efsane dizi Kurtlar Vadisi yeni bölümleriyle Netflix’te. En çok merak edilen diziler arasında yer alan Kurtlar Vadisi akıbeti belli oldu. 2 yıldır ekranlara gelmeyen ve hazır olan Kurtlar Vadisi Kaos Netflix Platformunda yayınlanacak.

2002 yılından, 2014 yılına kadar oldukça uzun bir süre Türk halkını ekranlara bağlayan diziydi. Yayınlandığı dönemde reyting listelerinde zirveyi bırakmayan Kurtlar Vadisi 2020 yılında sevenlerine kavuşuyor. Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle yayınlanacak olan dizi yeni bölümleriyle Netflix’te olacak.

Kurtlar Vadisi Kaos 2020’de Netflix’te

Online dizi ve film platformu, Türk televizyon tarihinin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerini yayınlamak için dizinin yapımcısı Pana Film ile anlaşma sağladı.

Türk televizyon tarihinin en ses getiren dizilerinden olan Kurtlar Vadisi, Netflix ile birlikte geri dönüyor. Her yayınlandığı dönem büyük ses getiren dizinin Netflix’te yayınlanacak olan kısmının adı ise Kurtlar Vadisi Kaos olacak. Dizi 2020 yılında Netflix sayesinde tüm dünyada gösterime girecek.

Dizinin ana konusu hakkında da net sızıntılar yok fakat 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkenin girdiği süreci anlatması muhtemel ihtimaller arasında. 2020’de yayınlanmaya başlayacak dizinin kısa süre içerisinde fragmanının izleyicilere sunulması ve resmi tarihin verilmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu