Ordan Burdan

Aslıhan Karalar Kimdir?

Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda yer alacak isimlerden biride Aslıhan Karalar oldu. Peki Aslıhan Karalar kimdir?

Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda yer alacak isimlerden biride Aslıhan Karalar oldu. Kuruluş Osman dizisinde Burçin karakterine hayat verecek olan Aslıhan Karalar 2017 Best Model of Turkey birincisidir.

Aslıhan Karalar Hayatı

Annesi Çanakkale, babası ise Ankaralı olan Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi’nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar, Londra King’s College’da işletme okuyor. Küçük yaşlardan bu yana piyona ve bale eğitimi aldı.

Aslıhan Karalar, küçük yaşlardan beri sanat eğitimi almış ve son zamanda modellik mesleğinin yanında oyunculuk da yapmıştır. Aslıhan Karalar, 2017 Best Model of Turkey birincidir. 

Aslıhan KaralarAtv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat, Boran Kuzum, Mustafa Mert Koç, Leyla Tanlar gibi bir çok ismin yer aldığı Şahin Tepesi dizisinde Ezgi karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Aslıhan Karalar, Adanış: Kutsal Kavga sinema filminde de yer almıştır.

Aslıhan Karalar, şimdi ise yine Mehmet Bozdağ yapımı olan Atv ekranlarında yayınlanacak Kuruluş Osman dizisinde Burçin karakterine hayat verecektir.

Kuruluş Osman Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

https://www.kivitadinda.com/2019/08/osman-gazinin-esi-malhun-hatun-kimdir/

 

Esra Bilgiç’in İlk Sinema Filmi Adanış: Kutsal Kavga Yakında Sinemalarda

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu