Dizi / Film

Otherhood (Annelik) “Anneler Gününde Oğulları Tarafından Unutulan 3 Anne”

Otherhood (Annelik) Anneler gününde oğulları tarafından unutulan 3 anne sizce ne yapar?

Otherhood, Chupack ve Mark Andrus’un senaryosunda Cindy Chupack’in yönettiği bir 2019 Amerikan komedi filmi. William Sutcliffe tarafından Seni mutlu eden ne romanı üzerine kuruludur ve oğullarının New York City’deki evlerine haber vermeden gelen üç banliyö anneyi takip eder. Filmin dünya prömiyeri 21 Temmuz 2019’da 51 Fest’de yapıldı. 2 Ağustos 2019’da Netflix tarafından yayımlandı.

Otherhood (Annelik) Anneler gününde oğulları tarafından unutulan 3 anne sizce ne yapar? Anneler gününde unutulduklarını hisseden üç yakın dost, yetişkin oğullarına süpriz yapmak üzere banliyöden ayrılarak New York’a doğru yola koyulur ve macera orada başlar…

Otherhood (Annelik) Konusu

Carol, Gillian ve Helen, oğullarından uzakta, banliyöde yaşayan üç annedir. 30’lu yaşlarda olan oğullarından uzakta olan kadınlar, zamanla oğullarının yaşamlarının düzgün bir şekilde ilerlemediğine inanmaya başlar. Onların hayatını yolunu koymaya, sorunlarını çözmeye ve onlar için daha iyi bir gelecek hazırlamaya karar veren anneler, bunun için New York’a oğullarının yanına gitmeyi planlar. Ancak üç kadının aile bağlarının da güçlenmesi için çıktıkları bu yolculukta hayatlarının değişmesi gereken sadece çocukları değildir. Yolculuk sayesinde eşleri, arkadaşları, çocukları ve kendileriyle ilişkilerini yeniden tanımlamaları gerektiğini anlayan üç kadın, bu süreçte kendilerini yeniden keşfetmeye başlar.

Otherhood (Annelik) Tanıtım

Kendilerini dışlanmış ve unutulmuş hisseden eski dostlar Carol (Angela Bassett), Gillian (Patricia Arquette) ve Helen (Felicity Huffman), yetişkin oğullarıyla görüşmek için arabayla New York’a gitmeye karar verir ve bu süreçte, hayatlarını değiştirmesi gerekenin yalnızca oğulları olmadığını fark ederler. Aile bağlarını güçlendirmek için çıktıkları bu yolculuk, bu üç kadını çocuklarıyla, arkadaşlarıyla, eşleriyle ve en önemlisi de kendileriyle ilişkilerini yeniden tanımlamaları gerektiğini anladıkları bir kendini tekrar keşfetme serüvenine dönüşür.

Otherhood (Annelik) Oyuncular

Angela Bassett (Carol)

Patricia Arquette (Gillian)

Felicity Huffman (Helen)

Sinqua Walls

Jake Hoffman

Jake Lacy

Otherhood (Annelik) Filminden Görseller

Love 101 (Aşk 101) 90’ların Aşk Dolu Lise Dizisine Hazır Mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu