Dizi / Film

Melting Me Softly İzle (Ji Cahng Wook Yeni Dizisi Eylül Ayında..)

Melting Me Softly, Ji Chang-wook, Won Jin-ah ve Yoon Se-ah'ın başrol oynadığı yeni bir Güney Kore televizyon dizisi

Ji Cahng Wook Hayranlarına Müjdeli Haber Yeni Dizi Eylül Ayında… Geçtiğimiz Nisan ayında, yakında tvN ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi “Melting Me Softly”de Ji Chang Wook‘un erkek başrol oyuncusu olduğu onaylanmıştı. Mayıs ayında ise kadın başrol oyuncusu için Won Jin Ah’a teklif götürüldüğü açıklanmıştı.

18 Haziran’da ise yetkilileri tarafından Won Jin Ah’ın dizide rol alacağı onaylandı. Ayrıca dizinin Eylül ayında hafta sonunda yayınlanacağı yönündeki haberlere cevaben tvN “Yılın ikinci yarısında yayınlanması planlanıyor, ancak kesin tarih ve zaman halen netlik kazanmış değil” açıklamasını yaptı.

Melting Me Softly Konusu

Dizi, bir proje için bedenlerinin sadece 24 saatlik dondurulmasına gönüllü olan bir erkek (Ji Chang-Wook) ve bir kadının etrafında dönmektedir. Ancak gizemli bir komploya kurban giden ikili, 24 saat sonra uyandırılmak yerine, 20 yıl sonra uyandırılır. Dahası, hayatta kalabilmek için vücut ısıları 31.5°C’de tutulmalıdır.

Adı: Melting Me Softly | 날 녹여줘
Tür: Romantik, Komedi, Gizem, Fantastik
Yönetmen: Shin Woo-Cheol
Senarist: Baek Mi-Kyeong
Yayıncı: tvN
Yapım Yılı: 2019
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2019
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar – 21:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

“Melting Me Softly” Yeni Fragman (28 Eylül’de tvN’de)

Melting Me Softly Oyuncuları

Ji Chang-Wook (Ma Dong-Chan) 

Karakteri: Dizide popüler bir TV programının yapımcılığını yapan Ma Dong-Chan karakterini canlandırmaktadır. 24 saat boyunca insanların bedenlerinin dondurulduğu bir projeye katılır. Ancak donduktan 24 saat sonra uyandırılması gerekirken, uyandığında aradan 20 yıl geçtiğini öğrenir. Görünüşü 20 yıl önceki gibi olsa da ailesi, arkadaşları ve nişanlısı önemli ölçüde yaşlanmıştır.

Ji Chang-Wook Kimdir?

Won Jin Ah (Go Mi-Ran)

Karakteri: Dizide bir yayın istasyonunda yarı-zamanlı bir çalışan olan Go Mi-Ran karakterini canlandırmaktadır. 24 saat boyunca insanların bedenlerinin dondurulduğu bir projeye katılması için ona 5 milyon won (yaklaşık 4.200 Dolar) teklif edilir. Bu teklifi geri çevirmez ve projeye katılır.

Yoon Se-Ah (Na Ha-Young)

Lim Won-Hee (Son Hyun-Ki)

Kim Won-Hae (Ma Dong-Sik)

Shim Hyung-Tak (Hwang Byeong-Sim)

Melting Me Softly Dizisinden Görseller

Melting Me Softly Merakla Beklenen İlk Tanıtım!

Kingdom (Tarihi Zombi Dizisi) İzle

Ji Soo Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu