Yaşam

Çantanızda Mutlaka Bulunması Gerekenler

Çanta, biz kadınlar için adeta kasa gibidir. Evden çıkıpta çanta taşımadığımız hiçbir an yoktur. Küçük de olsa çanta her kadının yanında taşımak zorunda hissettiği bir aksesuardır.

Acil bir buluşma, son dakika ayarlanan bir akşam yemeğine davet edildiniz; gitmek istiyorsunuz ancak çeşitli “teknik” sorunlar mı yaşıyorsunuz? Dert etmeyin, bu 5 güzellik ürününüzü çantanızda bulundurduğunuz takdirde hiçbir sorununuz çözümsüz olmayacak!

Yaşamı kolaylaştırmak ve kendimizi güvende hissetmek adına mutlaka yanımıza almamız gereken malzemeleri sizler için derledik.

Çantanızda Mutlaka Bulunması Gerekenler

1) Islak Mendil / Kuru Mendil

Her yerde ve her durumda kullanacağımız hayat kurtarıcısı mendiller! Herkesin çantasında bir paket bulunmalı.

2) Minik Bir Ayna

Hepimiz gün içinde sık sık nasıl göründüğümüzü kontrol etmek istiyoruz. Aynalı camlara ya da mağaza vitrinlerindeki yansımamıza bakmak yerine çantamızdaki minik aynaya bakmak sizce de daha kolay olmaz mı?

3) Deodorant Veya Parfüm

Bayanların kokusu oldukça önemlidir ve insanlar üzerinde kokularıyla etki bırakmak isterler. Parfüm hava şartlarından dolayı uçabilir bu nedenle gün içerisinde yenilemek gerekir. Çantanızda bulunması gereken bir diğer üründür.

4) Nemlendirici Kremler

Canlı bir görünüme kavuşması için mutlaka güvendiğiniz bir nemlendirici kreme ihtiyacınız olacaktır.

5) Tarak ve Yedek Toka

Saçlarınızın başına bir şey gelebilir. Örneğin rüzgarda birbirine karışabilir ve açılması zorlaşabilir. Tokanız kopabilir. Bu nedenle saçınızı düzeltmek ve toplamak amacıyla mutlaka yedek toka ve tarak bulunmalıdır.

6) Mini Makyaj Malzemeleri

Çantada bulunması gereken en önemli şeylerden biri de makyaj malzemelerinizi koyduğunuz küçük bir makyaj çantası.

7) Not Defteri Ve Kalem

er an bir şey yazacakmışsınız gibi çantanızda bulunması gereken bu ikili, sizi kağıt-kalem arama derdinden kurtarıyorlar. Biliyorsunuz, öyle bir an gelecek ki kaleme ihtiyaç duyacaksınız.

8) Kişisel Ürünler

Hazırlıksız yakalanmak istemiyorsanız yanınızda mutlaka ped bulundurun! Özellikle de adet göreceğiniz dönemleri biliyorsanız o dönemlerde yanınızda bulundurmanız gereken en önemli şeylerden biri.

9) Mini Dikiş Seti

Ansızın kıyafetinizin bir yanı sökülebilir ya da düğmesi kopabilir, bu durumun üstesinden gelebilmek için bu küçük ama etkili bu sete ihtiyacımız var.

10) El Feneri Veya Çakmak

Işığa her zaman ihtiyaç duyarız, ışık olmadığında ise el feneri veya çakma gibi aletlere ihtiyaç duyarız. Bu yüzden onu da yanınıza almanızda fayda var.

Neden Nazar Değmesin Diye Tahtaya Vurulur?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu