Dizi / Film

Secret Superstar (Gizli Süperstar) İzle

Her filmin de bir anlam ve önem taşıyan Aamir Khan'dan güzel bir başarı hikayesi daha izlemek istiyorsanız bu film tamda size göre...

Aamir khan Hint ve Müslüman kültüründe olan bazı yanlış uygulamaları her zaman sinema ekranına yansıtıyor. 2017 yılında vizyona giren Secret Superstar filmi için Türkiye’ye de gelen Aamir Khan filmleri dünya çapında izleniyor.

Bu film de aynı Dangal gibi genç bir kızın hikayesi anlatılıyor. Aamir Khan kızın hayatına dokunan diğer bir karakteri canlandırıyor. Genç kız aile baskısı üzerinde olan okula gidip gelen ve hiç bir sosyal hayatı olmayan biridir. Bunun yanında babası hem annesi hem de onun üzerinde baskı kuruyor. Baba figürü anneyi sürekli eziyor aşağılıyor. Kadının değer görmediği müslüman bir topluma ayna oluyor.

Sesi güzel olan genç kız Youtube a videolar yükleyerek popüler olmaya gazetelerde ve tv lerde çıkmaya başlar. Ancak bu genç kız youtube videolarında yüzünü gizler. Aamir khan bu kızı fark eder ve ona albüm yapmaya karar verir. Secret superstar gerçek süperstar olmaya başlar.

Secret Superstar (Gizli Süperstar) Konusu

Günün birinde dünyanın en iyi şarkıcısı olma hayalleriyle yanıp tutuşan, müslüman bir ailenin 14 yaşındaki kızı Insiya, babasının sürekli engellemeleriyle bir türlü kendini gösterememektedir. Umudunu tam kaybetmişken tanıştığı ünlü müzik direktörü Shakti Kumaar, ona kimsenin veremeyeceği şekilde cesaret verir ve ailesinden ve tüm tanıdıklarından habersiz bir şekilde, burka giyerek şarkılarını kaydetmeye ve giderek büyüyen bir hayran kitlesi kazanmaya başlar ve gizli bir süperstar olur.

Herkesin İzlemesi Gereken 10 Aamir Khan Filmi !!!

Secret Superstar (Gizli Süperstar) Tanıtım

Secret Superstar (Gizli Süperstar) Oyuncular

Aamir Khan (Shakti Kumaar)

Zaira Wasim (Insia Malik)

Meher Vij

Raj Arjun

Tirth

Secret Superstar (Gizli Süperstar) Fişminden Görseller

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu