Dizi / Film

“My First First Love” (Benim İlk Aşkım) 18 Nisan’da Netflix’de

Netflix'den Kore dizi hayranlarına bir müjdeli haber daha geldi. My First First Love 18 Nisan'da Netflix'de seyirci karşısına çıkacak.

My First First Love (Benim İlk Aşkım) 18 Nisan’da Netflix’de. Evet, Ji Soo hayranlarına sonunda müjdeli haber geldi. My First First Love dizisinde bu sefer başrol Ji Soo. Sonunda dediğinizi duyar gibiyiz 😀 Yaza güzel girmenizi sağlayacak My First First Love sadece 8 bölümden oluştuğu için fazlada vaktinizi almayacak bir dizidir. Gelelim bu dizinin konusu ve oyuncularına…

My First First Love Konusu;

Dizi, bir grup üniversite öğrencisinin arkadaşlıklarını, aşklarını ve hayallerini anlatmaktadır. 5 üniversiteli genç, farklı nedenlerden dolayı evini terk ederek birlikte yaşamaya başlar.Burada aşkı, arkadaşlığı ve daha pek çok şeyi birlikte yaşarlar.

Tür: Romantik, Gençlik
Yönetmen: Oh Jin-Suk
Senarist: Kim Ran
Yayıncı: Netflix
Bölüm Sayısı: 8
Yapım Yılı: 2018 – 2019
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2019

My First First Love Tanıtım

My First First Love Oyuncular;

Ji Soo (Tae-O)

Karakteri; Dizide bir üniversitede işletme bölümü okuyan Tae-O karakterini canlandırmaktadır. Prestijli bir üniversiteye gitmektedir. Zengin bir aileye ve iyi bir görünüme sahiptir. Her ne kadar her şeye sahip biri gibi görünse de mutsuz bir hayatı vardır. Mutsuz ev ortamından dolayı ailesine git gide yabancılaşmaktadır ve kendini yalnız hissetmektedir.

Jung Chae-Yeon (Song-Yi)

Karakteri; dizide Tae-O’un (Ji Soo) çok küçük yaştan bu yana arkadaşı olan Song-Yi karakterini canlandırmaktadır.

Jin Young (Do-Hyun)

Karakteri; Dizide Tae-O’un (Ji Soo) en yakın arkadaşı olan Do-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri kalbini Song-Yi’ye (Jung Chae-Yeon) kaptırır ve Song-Yi de ona karşı boş değildir.

Choi Ri (Ga-Rin)

Karakteri; Dizide bir holding CEO’sunun tek kızı olan Ga-Rin karakterini canlandırmaktadır. Neşeli ve canlı bir kişiliğe sahiptir. Her şeye sahip biri olarak büyümesine rağmen tüm hayatı kontrol altındaydı. Bu yüzden, evden kaçar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu