Kişisel BakımOrdan Burdan

Makyaj İle Sivilce Kapatma Yöntemi

Makyaj ile sivilce nasıl kapatılır? Ayşe Tolga'dan sivilce kapatma yöntemi.

Birazcık renk düzeltici kapatıcı, fondöten ve sabitleme pudrası, üzerine sürüldüğünde sivilceyi geçici olarak saklamak konusunda harikalar yaratabilir. Makyajınızın en iyi şekilde nasıl tamamlanacağına bakalım. Öncelikle işin sırrı, kat kat ürün uygulamamaktır. Hafif bir fondöten tercih etmelisiniz. Eğer sivilce sorununuz varsa, cildiniz için yapabileceğiniz en iyi şey, az ürün kullanmaktır.

Makyaj İle Sivilce Kapatma Yöntemi

1. Adım: Cildinizi Temizleyin ve Nemlendirin

Bu, sivilce kapatma konusunda en iyi sonucu elde etmenize ve makyajınızın kusursuz görünmesine yardımcı olmak için belki de en önemli adımdır. Yüzünüzü iyice temizleyin, rutininize bir tonik ekleyin ve nazik, yağsız bir nemlendirici losyon veya cilt tipinize uyan bir nemlendirici kullanarak yüzünüzü ve boyun bölgenizi nemlendirin.

2. Adım : Primer Uygulayın

Makyaj ile cildiniz arasında bir bariyer oluşturmak için primer uygulayın. Yüzünüzün her yerinde primer kullanmak istemiyorsanız, bir fırça kullanabilir ve sadece lekelere ve sorunlu alanlara uygulayabilirsiniz. Her şey sizin için neyin işe yaradığına bağlı!

3. Adım: Renk Düzeltici ve Kapatıcı Uygulayın

Yeşil bir kapatıcı, pigmentasyon ve kızarıklık belirtilerini azaltmak için çalışır ve mükemmel sonuç verir. Kızarıklıktan şikayetçi olduğunuz bölgeye uygulayın ve bir fırça yardımıyla dağıtın ve daha sonra cilt tonunuza mükemmel şekilde uyan bir kapatıcı uygulayın. Bu, o noktayı tamamen bulanıklaştırmaya yardımcı olur.

4. Adım: Hafifçe Fondöten Uygulayın

Bu adım isteğe bağlıdır ve fondöten kullanmayı sevmiyorsanız, BB krem kullanabilir veya tercihinize göre bu adımı atlayabilirsiniz. Bir fondöten kullanacaksanız, çok az ürün alın ve bir dağıtma fırçası veya fondöten süngeri kullanarak iyice dağıtın.

5. Adım: Sabitleme Pudrası Kullanın

Kapatıcıyı yerinde tutmak ve yüzünüzün parlak görünmesini önlemek için kompakt veya toz bir sabitlemek pudrası kullanın.

https://www.kivitadinda.com/2019/04/en-buyuk-supheli-ya-sizin-ortaginizsa-supheli-ortak-izle/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu