Dizi / Film

Şüpheli Ortak (Suspicious Partner) En Büyük Şüpheli Ya Sizin Ortağınızsa?

Güney Kore dizilerini en sevilenlerinden bir tanesiyle sizi tanıştıralım "Şüpheli Ortak" (Suspicious Partner).

Başarılı bir savcının hayatı, henüz birlikte çalışmaya başladığı neşeli yeni stajyerinin bir cinayetin baş şüphelisi olmasıyla aniden değişmesini konu alan dizi hem oyuncuları hem de konusu bakımından oldukça dikkat çekmiş ve izlenmiştir. Hukuk konusunu adaleti ve aşkı sonuna kadar hissedebileceğiniz bir dizi. Karşınızda ki insanın hiç bir suçu olmadığını bildiğiniz halde onu yargılamak zorunda kalsanız siz ne hissederdiniz? Emek ve çaba sarf edip savcı olmuş ama bir başkasının masumiyetini ispatlamak için cübbesini teslim etmiş bir savcı.

Haksız yere suçlanmış bir stajyer avukat, onun masumiyetini ortaya çıkarmak için uğraşan profesyonel bir savcı ve bu dava sürecinde ortaya çıkacak olan sırlar… Şüpheli Ortak (Suspicious Partner) izlemenizi ısrarla tavsiye ediyoruz. Hukuk, davalar, vicdan ve aşk hepsini sonuna kadar hissedebileceğiniz bir dizi.

Şüpheli Ortak (Suspicious Partner) Konusu

No Ji Wook (Ji Chang Wook), işini her zaman ahlakı ve doğruyu bulma, ortaya çıkarma içgüdüsü ile yaptığı için en kötü savcı ünvanına sahiptir. Eun BongHee (Nam Ji Hyun) ise son sınıf hukuk öğrencisidir ve staj için Ji Wook’un ofisine atanır. Beraber 2 ay staj sürecinden geçen ikili arasında hiçbir şey yoktur. Fakat bir gün Eun Bong Hee görmemesi gereken bir şeyi görür. Bir katilin cinayet işlemesine şahit olan Bong Hee, cinayet ile yargılanır.(Aslında göremez çünkü uzağı gözlüğü ya da lensleri olmadan göremiyor.)BU sırada davaya atanan savcı No Ji Wook’tur. Kısaca, çeşitli badirelerden geçen bu ikilinin aşk hikayesine tanık olacağız.

Şüpheli Ortak (Suspicious Partner) Oyuncular

Ji Chang Wook (No Ji Wook)

Ji Chang-Wook Kimdir?

Nam Ji-Hyun (Eun BongHee)

Nam Ji-hyun

Choi Tae-joon (Ji Eun-Hyuk)

Choi Tae-joon

Kwon Nara (Cha Yoo-Jung)

Kwon Nara

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu