Ordan BurdanYaşam

Dizilerde Tarzlarıyla Dikkat Çeken Kadın Oyuncular

Diziler kendi tarzlarıyla dikkat çeken kadın oyuncular. Artı diziler adeta modayı yönetiyorlar desek yeridir. İşte sizler için tarzlarıyla isimlerini duyurmayı başarmış kadın oyuncular.

Diziler kendi tarzlarıyla dikkat çeken kadın oyuncular. Artık diziler adeta modayı yönetiyorlar desek yeridir. İşte sizler için tarzlarıyla isimlerini duyurmayı başarmış kadın oyuncular.

Dizilerde Tarzlarıyla Dikkat Çeken Kadın Oyuncular

1- İstanbullu Gelin Dizisinde Rahat Ve Salaş Giyimiyle “Aslı Enver”

İstanbullu Gelin dizisinin güzel oyuncusu Aslı Enver‘in rol aldığı Süreyya’nın giydiği kıyafetler son dönemlerin en çok konuşulanları arasında. Dizide kendi tarzını oluşturan oyuncular arasında ilk sırayı almayı başarıyor.

2- Vuslat Dizisinde Spor Şıklığıyla “Devrim Özkan”

Vuslat dizisinde Feride karakteri ile karşımıza çıkan Devrim Özkan dizideki stili ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaranlardan.

3- Kuzgun Dizisinde ki Şıklığı İle “Burcu Biricik”

Yeni dizilerden biri olan Kuzgun’da Dila karakteri ile karşımıza çıkan Burcu Biricik dizi başladığından beri şıklığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

4- Erkenci Kuş Dizisinden Spor ve Zarifliğiyle “Demet Özdemir”

Demet Özdemir Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Dizide giyindiği kıyafetler tüm kızların aklını başından alıyor desek yeridir. Bravo Sanem…

5- Halka Dizisinden Sert ve Şık Giyimiyle “Hande Erçel”

Uzun bir aradan sonra Halka dizisiyle karşımıza çıkan Hande Erçel dizinin konusu gereği biraz sert kıyafetleri tercih etse de fazlasıyla ona yakıştığını söylemeden geçemeyeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu