Ordan Burdan

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’nu Canlandıracak Hayat Van Eck Kimdir?

Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu alan filmde Naim Süleymanoğlu'na hayat verecek olan Hayat Van Eck kimdir?

Ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatı beyazperdeye aktarılıyor. Dijital Sanatlar Yapımevi; halterde aşılması güç, neredeyse imkansız başarılara imza atan, “Dünyanın En İyi Sporcusu” seçilen efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını beyazperdeye taşıyor. Senaryosunu Barış Pirhasan’ın yazdığı filmin yönetmeni Özer Feyzioğlu. Naim Süleymanoğlu’na benzerliğiyle de dikkat çeken yetenekli oyuncu Hayat Van Eck ise başrolde.

Hayat Van Eck Kimdir?

İlk filmi olan “Daha” filminde Gaza karakterini canlandırdı. Hayat Van Eck 2000 yılında  Amsterdam Hollanda’da doğmuştur. Babası Hollandalı annesi Ankaralıdır. 6 yaşına kadar Amsterdam’da yaşadıktan sonra 2006 yılında Türkiye’ye geldiklerinde İzmir’e yerleştiler ve Şafak Fişek adlı ajansa kayıt oldu.
Hayat Van Eck, Hakan Günday ‘ın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı “Daha” filminde Gaza karakterini canlandırdı. Filmde, Tuba Büyüküstün, Ahmet Mümtaz Taylan, Hayat Van Eck ve Turgut Tunçalp rol almıştır.

Hayat Van Eck 22 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek olan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” adlı filmde Naim Süleymanoğlu’nun hayatını canlandıracak olan isimdir.

Hayat Van Eck Ödülleri

  • 2017 – 24. Adana Altın Koza Film Festivali’nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Filmleri

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu Filminin Detayları İçin Tıklayınız

https://www.kivitadinda.com/2019/04/cep-herkulu-naim-suleymanoglu-25-ekimde-sinemalarda/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu