Dizi / Film

Süreyya Faruk’tan Ayrılıyor? İstanbullu Gelin 76. Bölüm

İstanbullu Gelin'in 76. Bölümünde neler oluyor ? Süreyya Faruk'u affedebilecek mi ?

Star tv’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de olay var. Faruk yaptığı yanlışı düzeltebilecek mi ? Süreyya Faruk’u affedebilecek mi ? Aşklarına sahip çıkabilecekler mi yoksa ayrılacaklar mı?

İstanbullu Gelin 75. Bölümde Neler Oldu ?

Fikret, Okan’ın İpek’e açıldığını duyunca tüm Boranlar tutuşuyor. Faruk, Fikre ile konuşuyor ve beklediğinden daha sakin yanıtlar alıyor. Okan ile de konuşan Fikret onun hisselerini Adem’e satmasına sebep oluyor. Faruk, Esma’nın gönlünü rahatlatmak için eve gelip olanları anlatıyor ama Süreyya’nın yüzüne bile bakmıyor. ‘Az kalsın bir felakete çanak tutuyordum’ diyen Faruk sessizliğini Süreyya ile odadayken bozuyor. Süreyya’nın gerçeği ondan saklamasını kabullenemiyor. Süreyya sürekli yalan söyleyen kişi konumunda olmasında şikayet ediyor. Faruk, Fikret’in Okan’a bir şey yapmasından nasıl korktuğunu söylüyor.

Ayrıca Süreyya’yı ondan bir daha bir şey saklamaması konusunda uyarıyor. Fikret kimsenin beklemediği kadar sağ duyulu davranıyor. Adem ile dertleşen Fikret, ‘kaybettim’ diyor. Adem, Fikret’e olaylara arklı yerden bakması için konuşuyor. Fikret, İpek’in de haklı olduğunu söylüyor. Adem, Fikret’in Okan’ı dövmekten beter ettiğini söylüyor ama Fikret bu konuda ağabeyine kızgın. Adem karısının da onun gibi inatçı olduğunu anlatıyor. Fikret ailesinden özür diliyor. Ne iyi bir evlat ne iyi bir koca olmadığını söylüyor. İpek ailesine bir şans daha vermek için Fikret’e bir şans daha veriyor. Kucağında çocuğuyla konağa gelen İpek, büyük bir heyecanla karşılanıyor. Fikret koşarak İpek’e sarılıyor. İpek ve Fikret için yeni bir dönem başlıyor. Fikret bu yeni dönemi sıfırdan yaşamak istiyor. Harika bir gece organize ediliyor. Fikret, İpek’e evlenme teklif ediyor ve adeta yeniden düğün yapıyorlar. İpek kendini yıldız gibi hissettiğini söylüyor.

Faruk’un iş için Özgür ile şehir dışına çıkması ve yaşanan yanlış anlaşılmalar onu dört koldan sıkıştıracaktır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu