Ordan Burdan

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin, İstanbullu Gelin dizisinde ki rolünün ardından Hercai dizisinde ki Reyyan rolüyle hafızalara kazındı.  Ebru Şahin’in hayatı ve yer aldığı dizi filmler…

Ebru Şahin’in Hayatı

18 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde okudu.  Daha sonra oyuncuğa merak salan Ebru Şahin oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı. Savaşçı dizisinde Didem rolüyle yer  aldı. Star Tv’de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer aldı ve Burcu karakterini canlandırdı. 2018 yılında Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak Hira rolüyle dahil oldu. 2019 ve 2021 yılları arasında süren Hercai dizisi ile büyük çıkış yakaladı. Hayat verdiği Reyyan karakteriyle geniş kitlelerce tanındı ve sevildi. Ebru Şahin canlandırdığı karakterlerden dolayı bir çok ödüle layık görülmüştür.

Ebru şahin, 2021 yılında Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını üstlendiği Destan adlı dizide baş rolde yer alarak Akkız karakterine hayat verecektir. Destan dizisinde Ebru şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar ile baş rolü paylaşacaktır.

Ebru Şahin’in İnstagram Hesabı: rebrusahin

Ebru Şahin
Ebru Şahin

Ebru Şahin’in Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • 2017 Savaşçı Didem Yardımcı karakter
  • 2017-2018 İstanbullu Gelin Burcu Selimer Yardımcı karakter
  • 2018 Yasak Elma Hira Yardımcı karakter
  • 2019-2021 Hercai Reyyan Şadoğlu Başrol oyuncusu
  • 2021-günümüz Destan Akkız Başrol oyuncusu

Destan Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu