Dizi / Film

Organize İşler 2 ”Sazan Sarmalı” Vizyonda !

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve kendisinin baş rol oynadığı Organize İşler serisinin son filmi seyircisiyle buluştu... Organize İşler Sazan Sarmalı 1 Şubat 2019 da vizyona girdi.

Yılmaz Erdoğan kendisinin yazıp yönettiği Organize İşler film serisine bir yenisini daha ekledi. Herkesin severek izlediği film bu yıl Organize İşler 2 Sazan Sarmalı olarak ekrana geliyor.

Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncu kadrosuyla baya göz dolduruyor. Yılmaz Erdoğan’ın baş rolünde olduğu filmin kadrosu şöyle: Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan çabalar, Ahmet Mümtaz Taylan,Erdem Baş.

Filmin Konusu : Organize İşler 2 Sazan Sarmalı,  Asım Noyan (Yılmaz Erdoğan) ve çetesinin maceralarını konu ediyor. Asım Noyan ve çetesi dolandırıcılıklarına tam gaz devam etmektedir. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar Asım Noyan’ın  biricik kızı Nazlı ‘yı (Bensu Soral) dolandırınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı Teaser 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu