Ordan Burdan

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

TRT 1'in yeni gözde dizisi Tek Yürek'in Yiğit'i kimdir?

İlk olarak Survivor’dan tanıdığımız Hilmi Cem İntepe’yi daha yakındantanıyalım. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisinde Yiğit karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Hilmi Cem İntepe kimdir ?

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Hilmi Cem İntepe, 19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla’da dünyaya gelmiştir. Anne ve babası ilkokul öğretmenidir. İstanbul‘da yaşayan bir ablası vardır. 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik‘te yaşadı. Bodrum lisesinden mezun oldu. Küçük yaşlardan beri dans ve akrobasi ile uğraşan Hilmi Cem İntepe, eğitimini Muğla üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu‘nda tamamlamıştır. 17 yaşında dans eğitimi almaya başladı ve birçok kez salsa Türkiye Gençler şampiyonu oldu.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasına katıldıktan sonra 2013 yılında “Survivor Gönüllüler” takımında yer alan Hilmi Cem İntepe yarışmada büyük beğeni topladı ve göstermiş olduğu güçlü performansla birinci oldu; 2015 yılında ise “Survivor All Star” kadrosunda yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

İlk oyunculuk deneyimini ise Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Yavuz karakteri ile yapan Hilmi Cem İntepe daha sonra Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisinde Yiğit karakterine hayat veren Hilmi Cem İntepe kariyer merdivenlerini hızla çıkmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu