Dizi / Film

” Gizli Sayılar ” Zekanın ırkı yoktur…

Gerçek bir hikayeden alınan bu film sizleri çok etkileyecek..Beyazlar tarafından dışlanan siyahilerin verdiği mücadeleyi anlatacak.

Margot Lee Shetterly, tarafından yazılan ve Theodore Melfi tarafından sinemaya uyarlanan film oldukça başarılıdır. Bir çok ödüle layık görülmüştür. 2016 yapımı Amerikan biyografik dram filmidir.

Filmin Konusu :

Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kökenli kadın NASA’da büyük işlere imza atmaktadır. Uzay bilimlerinin derinliklerindeki sorunları müthiş zekalarıyla çözmeye çalışan bu kadınlar gelmiş geçmiş en önemli NASA operasyonlarından birinde de büyük rol oynayacaklardır. Dünya yörüngesine çıkan ilk Amerikalı astronot John Glenn’in bütün dünyayı heyecana boğan operasyondaki her adımı bu 3 zeki bilim kadınının yardımıyla olacaktır. Fakat ten renklerinin diğerlerinden farklı olmasından etraflarında ki beyaz tenliler tarafından dışlanmaktadırlar. Bu sorunun üstesinden gelip kendilerini onlara kanıtlayabilecekler mi ?

Oyuncular :

Traji P. Henson

Octavia Spencer

Janelle Monae

Kevin Costner

Kirsten Dunst

Glen Powell

Gizli Sayılar Fragman

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu