Ordan Burdan

Gamze Özçelik Kimdir ?

Son günlerde kurmuş olduğu yardım derneği ve bu alandaki gönüllü yardım işleriyle adından çokça bahsettiren Gamze Özçelik kimdir ? Daha yakından tanıyalım.

Uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat süren güzel oyuncumuz Gamze Özçelik, kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ve bu alanda göstermiş olduğu gönüllü işleriyle adından sıkça bahsettirir hale geldi. Peki Gamze Özçelik kimdir ?

26 Şubat 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gamze Özçelik, Maltepe Anadolu Lisesinde ki eğitiminden sonra Bilgi Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Daha sonra 1999 yılında katıldığı Elite Model Look yarışmasında 4. olan güzel oyuncumuz bu yarışmanın ardından Kanal D güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Ardından bir çok teklif alan Gamze Özçelik modellik ve mankenlik faaliyetlerinde bulunmamıştır ve oyunculuğu seçmiştir.

İlk olarak 1998 yılında Eyvah Kızım Büyüdü programıyla ekranlara gelmiştir. Daha sonrasında ise Cinler ve Periler, Tatlı Hayat, Serseri gibi başarılı projelerle kariyerine devam etmiştir. İlk sineması ise Hırsız Var adlı film 2004 yılındadır. Oyunculuk alanında başarısını kanıtlayan güzel oyuncumuz hızla kariyer merdivenlerini çıkmış ve 2006 yılında çekimlerine başlayan ve halende devam etmekte olan Arka Sokaklar dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiş ve çok beğenilmiştir. Bu dizisinden sonra şöhreti iyicene artmıştır. Gamze Özçelik 2008 yılının Haziran ayında Arka Sokaklar setinde tanıştığı rol arkadaşı Uğur Pektaş ile evlenmiş ve 2010 yılında Murat Han adında bir çocukları olmuştur. Sonrasında ise 2011 yılında eşiyle yollarını ayırmıştır. Gamze Özçelik 2008 yılında yayınlanan Buzda Dans programının da sunuculuğunu yapmıştır. Son olarak ise TRT 1 ekranlarında Kut’ül Amare adlı dizide rol alan Gamze Özçelik kısa sürede oradan da ayrılmıştır.

Uzun Zamandır ise ekranlarda görünmeyen güzel oyuncumuz Gamze Özçelik, kendisinin kurmuş olduğu Umuda Koşanlar Derneği ve bu alanda yapmış olduğu gönüllü yardımlar sayesinde gündemde en çok konuşulan bir isim olmuştur. Bu alanda ki başarısından dolayı oyuncumuz Gamze Özelik’i tebrik ediyor ve güzel bir örnek olmasını diliyoruz…

Gamze Özçelik’in kurmuş olduğu dernekten fotoğraflar ;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu