Ordan BurdanYaşam

Burcunuz İçin En Uygun Aşk

Hangi burç nasıl aşık olur biliyor musunuz ? Burçlar aşk hayatlarında nasıl karakterlere bürünüyorlar ?

Her karakter duygularının dışa vurumunu farklı yaşıyor ve karakterlerimizin şekillenmesinde büyük  payı olan burçlarımız sayesinde farklı kişilikler oluşuyor. Aynı olaylar ve durumlar karşısındaki hisler veya verdiğiniz tepkiler de değişiyor elbet.  Konu duyguların şahı aşka gelince ise karakteristik yansımalar kendini en iyi biçimde açığa çıkarıyor… Tabi bu kadar hafife alarak yeryüzünde sadece 12 karakter olduğunu iddia edecek değiliz. Mutlaka astroloji-karakter- kader  ilişkisi içinde doğum haritası yani anne karnından çıktığımız anda gezegenlerin konumu ve buna göre yükselen burcu, güneş burcu devreye girmekte. Ancak konu aşk olunca astroloji biliminin derin sularına girmek baya içinden çıkılmaz bir şeye dönüşecektir. Öyleyse gelin kimliğimizin biçimlenmesinde en belirleyici işlevde olan burçların aşkı nasıl yaşadıklarını mercek altına alalım.

  • Koç

Zodyağın söz dinlemek nedir bilmeyen dik kafalı asi çocuğu Koçlar aşık olduklarında, o aşk imkansız da olsa içlerinde büyük bir enerji patlaması yaşarlar. Siz ona, bu sevdadan vazgeçmesi gerektiğini söyleseniz de Koç’un ateşini söndürmeniz mümkün olmayacaktır. Koç’tan ehlileşmesini, biraz olsun uysallaşmasını beklerken o inatla başını kaldıracak, çevresindeki herkesi karşısına alacak ve belki de hatalarla ve tehlikelerle dolu bir yola doğru koşmaya başlayacaktır.  En zorlu mücadelelere gözünü karartıp giren korku tanımayan Koçların aşk hayatlarının da tam anlamıyla uğruna kavga verilecek bir savaş meydanına dönüşmesi yüksek ihtimallidir ve onlar aşkları için tüm zorluklara göğüs germeye hazırdırlar.

koç burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • Boğa

Sadakat ve vefanın yeryüzüne adeta insan olarak yansımalarıdır Boğa burçları. O kadar bağlılıkla doludur ki içleri gelecekte gerçek aşkı yaşayacaklarına inandıkları eşlerini düşünerek basit ve sığ ilişkilerden uzak dururlar. Boğalar gerçek, kalıcı ve güvenli bir aşk arayışındadırlar. Aşktan bekledikleri en büyük şey güven dolu sıcacık bir yuvadır. Hayalini kurdukları bu yuvayı beklemek için ise yeterince sabırlıdırlar.

boğa burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • İkizler

İflah olmaz bir maymun iştahlı olan İkizlerin bu huylarına paralel olarak aşk hayatlarında istikrarı yakalamaları pek kolay değildir. Hayatın her alanında olduğu gibi aşkta da yeni keşifler, deneyimler peşinde koşan bu yıldızın insanları kolayca aşık olup, kolayca vazgeçmeleriyle ünlüdür.  Fazla duygusallığın İkizlere yaradığı pek söylenemez. İkizlerin aşk hayatı sosyal hayatını beslemelidir. Onu her açıdan doyurmazsa hatta sevgilisi onun aynı zamanda birlikte en fazla eğlenebileceği arkadaşı olmazsa İkizler elinizden uçup gidebilir.

ikizler burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • Yengeç

Platonik aşkların romantik prensleri veya prensesleri… Aşk konusunda en çekingen, en içine dönük yıldızların başını çeken Yengeçler aşık olduklarında tüm dünyalarını değiştirebilir. Aşk; hayatlarının en önemli parçası, en özel duygusuyken sevdiğe kişiye hislerini açıklama noktasına gelince son derece cesaretsiz olabilirler. Üfleseniz boynu bükülecek, dokunsanız kırılacak Yengeçler reddedilmekten, incinmekten ölesiye korktukları  “Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli” diyerek kabuklarına çekilir ve bazen gözyaşları, bazen duygusal şarkılar eşliğinde tüm duygularını kendi küçük köşelerinde sessiz sakin yaşamayı tercih ederler.

yengeç burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • Aslan

Her şeyden önce kendisine aşık, herkesten öte kendisini hep en öne koyan Aslan’ın kendisinden başkasını sevemeyeceği yanılgısına kapılmayın. Cömert, eli açık, yüreği geniş Aslanlar aşık olduklarında da içlerindeki sevgiyi dağıtma konusunda son derece bonkör davranırlar. Sevdikleri kişiye sonsuz bir şekilde bağlanırlar ve onu elde etmekten başka bir şey düşünmezler. Bunun için gösterişe olan meraklarıyla ve şov yetenekleriyle tanınan bu yıldızımız aşık oldukları kişinin ilgisini çekmek için bir sahnedeymiş gibi abartılı gösterilerde bulunurlar. Zaten bir Aslan “Benim olacak” dediyse kim ona hangi cesaretle karşı çıkabilir ki?

aslan burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • Başak

Geldik yıldızlar evreninin en zor beğenen, kılı kırk yaran, detaylar üstadı burcuna. Tüm bu özellikler mükemmel ilişki kompleksi olan bir partner profili çıkarmıyor değil.Ancak “aşkın gözü kördür” sözü bir yere kadar Başaklar için de geçerli olabiliyor. Mütevazı duruşlarıyla da bilinen Başakların gözleri yükseklerde değildir. Aşık olmak için de yüksek kriterleri yoktur. Tek istedikleri biraz düzen, biraz hayat standartlarına yakın birlikteliklerdir. Bunun için de partnerlerini uyarılarıyla zaman zaman kendi doğrularına göre şekillendirmeye çalışabilirler. Ancak bu asla sizi sevmedikleri anlamına gelmez. Her şey, durumun biraz daha mükelleşmesi içindir.

başak burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • Terazi

Aşka aşık olmak diye bir şeyin gerçekten olacağının canlı kanlı ispatı Terazi burçları… Yönetici gezegeni gökyüzünde büyüleyici bir ışıkla parlayan aşkın ve güzelliğin simgesi Venüs olması bu durumu kaçınılmaz kılıyor. Hayatını dengeler üzerine kuran, estetik uyumun temsilcisi Teraziler aşkta da dengeyi yakalama hevesindedirler. Duyguları ve mantıklarıyla bir orta yol yaratmaya çalışan Terazi burcu bir yandan tüm kalpleriyle bağlanırlar. Ancak mantıklarını asla devre dışı bırakmazlar.

terazi burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • Akrep

Ve Zodyağın en tutkulu, en albenisi yüksek yıldızı Akrep burcuna. Hırslara olan yakınlıklarıyla bilinen su grubunun içinde farklılaşan Akrepler aşkta da işin içine hırslarını ve ihtirasların  sokarlar. Aşık bir Akrebin bir yanı da daima karanlık ve gizemli kalır. Çünkü şüphe duygusu en gelişmiş yıldızlardan biri olan Akrep yara almak, incinmek korkusuyla insanları kendinden uzak tutmayı tercih eden bir özelliktedir. Yine şüphe o çok baskın olan şüphe duyguları onlara kıskançlık krizleri geçirtebilir. Bunun yanında Akrepler aşık oldukları kişileri sarıp sarmalar, onları delicesine sahiplenirler. Onun bu sır dolu tarafı da sizi etkisi altına alacaktır.

Ä°lgili resim

  • Yay

Kimileri “hayatın eğlencesi, tadı tuzu” der. Kimileri “umursamaz, vurdumduymaz” der. Önüne gelen sıfatlar ne olursa olsun Yaylar aşka gelince rahat ve doğal tavrından hiç bir şey kaybetmez. Aşkta hayatın diğer alanları gibi doya doya tadı çıkarılacak dolu yaşanılacak bir duygudur. Dobralıkllarıyla ünlü Yaylar ayrıca genellikle karşısındakinin ne hissedeceğini ya da düşüneceğini pek önemsemeden, içindekini dışarı aktarabilir.  Partnerlerinden de bunu kafaya takmamalarını isterler ve onlarla bol bol eğlenmek,dans etmek ve keyifli zaman geçirmek isterler.

yay burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • Oğlak

Zodyağın en olgun ruhlu burçları Oğlaklar aşkta da kontrolcü, dizginleri ellerinde tutan yapılarından taviz vermezler. İlk görüşte aşklar, basit flörtleşmeler, günlük hevesler onların kilometrelerce uzağındadır. Dediğimiz gibi olgun tabiatlıdır Oğlaklar. Sevmeleri de zordur, duygularından emin olmadan  sonunu düşünmeden mantıksız ilişkilere girmeleri ise imkansızdır. Bir Oğlağın inadını kırıp gönlünü fethetmek zor olsa da Oğlak bir kez sevdiğinde yine o kararlı duruşlarıyla sizin yanınızda her zaman var olurlar.

Ä°lgili resim

  • Kova

Biraz pervasız biraz özgürlüğüne düşkün görünen Kovalar mevzu bahis aşksa biraz paranoyaklaşabilirler. Aşk konusunda ciddi korkuları olabilir ve genellikle mantıklarıyla hareket etmeyi seven Kovalar bağlanma endişesine kapılabilirler. Aşık olduğunda kendini biraz geri çekebilir.  Kova’nın ilişkisini geliştirmek ve güven duymak için zamana ihtiyacı vardır. Küçük hataların ilişkide gündemde olması büyütülmesi Kova’nın rahatsızlık hissetmesine neden olur.

kova burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

  • Balık

Bir Balık burcuysanız ve aşık olmaya başladığınızı fark ediyorsanız  koyu maviliklerle dolu bir denizin derinliklerine doğru dalmaya hazır olun. Karakter itibari ile hali hazırda bu gezegenden zaten biraz uzak olan Balıklar aşık olduklarında tamamen başka bir yolculuğa çıkarlar. Aşık oldukları kişinin arzuları onun için hep ön plandadır. Ne kırmak isterler ne kırılmak… Kendi huzur dolu aşk rüyalarında sonsuz bir şekilde mutlu olduklarını hissederler ve dış dünyadan huzurlarını bozacak herhangi bir etkeni kendilerinden uzak tutmaya çalışırlar.

balık burcu aşkı gif ile ilgili görsel sonucu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu