Ordan Burdan

Alp Navruz kimdir?

''Elimi bırakma'' dizisinin yakışıklı oyuncusu Alp Navruz kimdir?

TRT 1’inn sevilen dizisi Elimi Bırakma’nın oyuncusu Alp Navruz kimdir ? Nerelidir ? Hakkında bilmek istediğiniz şeyler burada.

Alp Navruz , 2 Şubat 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Kariyerine ise modellik yaparak başlamıştır. Oyunculuğa ise ilkokulda kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başlamıştır. Altan Erkekli ve Cihan Ünal gibi usta isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. Yazı yazmayı çok seven Alp Navruz’un şiir ve yazdığı öyküleri vardır.

Ekranlara ilk olarak bir sinema filmiyle gelmiştir. 2015 yılında Ceberrut isimli korku filminde oynamıştır. İlk televizyon deneyimi Show tv’de yayınlanan Arkadaşlar İyidir adlı dizidir. Asıl çıkışını ise 2017 yılında başlayan Fazilet Hanım ve Kızları’nda yapmıştır. Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal ve Afra Saraçoğlu’nun oynadığı dizide Sinan Egemen karakterine hayat vermiştir. Bu dizide oldukça sevilen Alp Navruz, 2018 yılında başlayıp halen devam eden TRT 1’in fenomen dizilerinden olan Elimi Bırakma adlı dizide Alina Boz ile baş rol oynamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu