Ordan Burdan

İlhan Şen Kimdir?

İlhan Şen, modellik ve oyunculuk yapan oyuncuyu bir çok dizi ve filmden tanıyoruz. Mehmet Bir Cihan Fatihi, Ramo, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde yer alan oyuncu İlhan Şen kimdir? Hayatı ve yer aldığı dizi filmlerle İlhan Şen… İlhan Şen Kimdir?

İlhan Şen Kimdir?

İlhan Şen’in Hayatı

İlhan Şen, 19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarında ailesi İstanbul’a taşınmıştır. İlkokulu ve Ortaokulu İstanbul’da okumuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu. 2008 yılında Best Model Yarışmasına katılıp finalistlerinden oldu. Bulgaristan’da düzenlenen Dünyanın en iyi modeli yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiş ve Avrupa’nın En İyi Modeli seçilmiştir.

İlhan Şen, 2011 yılında kameranın karşısına Perspective adındaki kısa bir filmle geçti. Dizi oyunculuğuna ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu‘nun baş rolde yer aldığı Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Alaaddin rolüyle başlamıştır. Aynı yıl baş rollerinde Aybüke Pusat, Boran Kuzum, Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan‘ın yer aldığı Şahin Tepesi dizisinde yer almıştır. 2019 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı rolüne hayat vermiştir.

2020 yılında Show Tv‘de başlayan baş rollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç‘in yer aldığı dizide Neco karakteriyle yer almıştır. 29 Ocak’ta başlayan Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu‘nun baş rolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinde Erol karakterini oynamaktadır.

ilhan şen

İlhan Şen’in Yer Aldığı Film ve Diziler:

  • Seni Çok Bekledim (Erol, TV Dizisi 2021)
  • Ramo (Neco, TV Dizisi 2020)
  • Biz Böyleyiz (Model, Sinema Filmi 2020)
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Ferman Façalı, TV Dizisi 2019)
  • Şahin Tepesi (Mete, TV Dizisi 2018)
  • Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Şehzade Alaaddin, TV Dizisi 2018)
  • Perspective (Kısa Film 2011)

Seni Çok Bekledim Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var ?

Yeşilçam Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu