Ordan Burdan

Esra Bilgiç Kimdir?

Trt1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'dan tanıdığımız halime Sultan karakterine hayat veren Esra Bilgiç kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Sultan karakteriyle hayatımıza giren ve sevilen Esra Bilgiç’in hayatı..

Esra Bilgiç Hayatı

Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara‘da dünyaya geldi. Lise mezuniyetinin ardından Hacettepe Üniversitesi‘nde eğitimine devam eden Bilgiç, buranın Arkeoloji Bölümü‘nden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine üniversite mezuniyetinden sonra başlayan Bilgiç’in kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan ve baş rolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisidir. Burada Ertuğrul Gazi’nin eşi Halime Hatun karakterini hayat vermiştir.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek’in kaleme aldığı Bir Umut Yeter adlı dizide Derya rolünü canlandırmıştır.

Esra Bilgiç, 2017 senesinin Ekim ayında, Beşiktaş‘lı futbolcu Gökhan Töre ile sözlenmiştir.

21 Ekim 2017 tarihinde dizi oyuncusu Esra Bilgiç ile Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre dünya evine girdi. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, nikah şahitlerinden biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğeri ise Emine Erdoğan oldu.

Gökhan Töre, Esra Bilgiç çifti ortak verdikleri kararla 17 Haziran 2019 tarihinde boşandı.

Esra Bilgiç’in Rol Aldığı Dizi Ve Filmler:

Esra Bilgiç’in İlk Sinema Filmi Adanış: Kutsal Kavga Yakında Sinemalarda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu