Dizi / Film

Alice İzle (İki Aşık İnsanı Hangi Zaman Ayırabilir Ki?)

“Alice”, ölümle ayrılan bir kadın ve erkeğin zaman ve mekan sınırlarını aşarak yeniden birleşmesini konu alan bir bilim kurgu dizisi.

Alice İzle (İki Aşık İnsanı Hangi Zaman Ayırabilir Ki?)

Joo Won, KimHee-Sun’un başrol oynadığı SBS dizisi Alice için ilk tanıtım videosu yayınlandı. “Alice”, ölümle ayrılan bir kadın ve erkeğin zaman ve mekan sınırlarını aşarak yeniden birleşmesini konu alan bir bilim kurgu dizisi.

Alice Konusu

Dizi, ölen bir kadın (Kim Hee-Sun) ile bir adamın (Joo Won), zaman ve mekânın sınırlarını aşarak bir araya gelmesini konu almaktadır.

Adı: Alice | 앨리스
Tür: Dram, Gizem, Fantastik/Bilimkurgu
Yönetmen: Baek Soo-Chan
Senarist: Kim Kyu-Won
Yapım Şirketi: The Story Works
Yayıncı: SBS
Yapım Yılı: 2019 – 2020
Yayın Tarihi: 2020 yılının ilk yarısı
Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 22:00/23:10
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Alice Fragman

Alice Oyuncuları

Joo Won (Park Jin-Kyum)

Karakteri: Joo Won dizide bir dedektif olan Park Jin-Kyum karakterini canlandırmaktadır. Duyguları hissedemeyen biri olarak doğmuştur. Bir gün, ‘Alice’ adlı bir cihaz sayesinde, zaman yolculuğu yapabilme imkanı olduğunu öğrenir ve ‘Alice’in varlığı nedeniyle ortaya çıkan kaosun tam ortasında kendisini bulur. Dahası, uzun zaman önce ölen Yoon Tae-Yi (Kim Hee-Sun) ile karşılaşır.

Kim Hee-Sun (Yoon Tae-Yi) Kwak Si-Yang

Karakteri: Kim Hee-Sun dizide dahi bir fizikçi olan Yoon Tae-Yi karakterini canlandırmaktadır. Zamanda yolculuk yapabilmeyi sağlayacak anahtarı elinde tutmaktadır. Sırları ortaya çıkarmak için Park Jin-Kyum (Joo Won) ile beraber çalışmaya başlar ve bu süreçte kendi sırlarını da keşfeder.

Kwak Si-Yang (Yoo Min-Hyuk)

Karakteri: KwakSi-Yang dizide elit bir ajan olan Yoo Min-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Aldığı emirleri sorgulamayan ve aldığı görevleri tek kelime etmeden yerine getiren birisidir. Onun şuan ki görevi, ‘Alice’ organizasyonundaki zaman yolcularını korumaktır. Aldığı emirleri sorgulamayan ve atandığı işi tek kelime etmeden yerine getiren birisidir.

Diğer Oyuncuları:

  • Lee Da-In / Kim Do-Yeon
  • Yeonwoo / Yoon Tae-Yi’nin kız kardeşi
  • Ji Hyuk / Hong Jung-Wook

https://www.kivitadinda.com/2020/01/chocolate-%ec%b4%88%ec%bd%9c%eb%a6%bf-izle/

Tarçının Faydaları Nelerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu