Ordan BurdanYaşam

Okunması Gereken Kitaplar da Bugün “Tekvin” Oku

Dan Brown kitaplarından hoşlananlar aramızda mı? Öyle ise "Tekvin" kitabına bayılacaksınız üstelik Türk bir yazardan.

Dan Brown kitaplarından hoşlananlar aramızda mı? Öyle ise “Tekvin” kitabına bayılacaksınız üstelik Türk bir yazardan. Genç bir Türk yazarımız olan Arif Ergin ‘in kaleme aldığı bu Takvin kitabını çok seveceksiniz.

Tekvin Konusu;

Tekvin kitabında iş adamı olan Hakan Altun’un kız kardeşinin kaçırılmasıyla hayatı alt üst oluyor. Kız kardeşinin izini sürmeye başlayan Hakan, kendini paranın kadim efendileri arasındaki bir savaşın ve yıllar önce gerçekleşmiş cinayetlerle kurgulanmış bir bilmecenin tam ortasında bulur. Tüm ülkeyi kaosa sürükleyen bu sırrın anahtarı Osman Hamdi Beyin gizemli bir tablosundadır. Mihrap ismiyle de bilinen “Tekvin”de

Tekvin;

Biz, Yeni Dünya Düzeni’ni yeraltının derinliklerinde karanlık bir mağara gibi tasarladık. Bu mağaranın bir ucunda, içeri ışık süzülen bir boşluk var. İnsanların sırtlarını ışığa çevirdik. Onları kollarından, boyunları ve bacaklarından zincirlerle bağladık. Öyle ki sadece karşılarındaki karanlık mağara duvarını görüyorlar. Işıkla aralarından bir sürü nesne geçiyor ve ışık bu nesneleri mağaranın duvarına gölge olarak yansıtıyor. İnsanlar, nesneleri değil, sadece onların duvara yansıyan gölgelerini görebiliyorlar.

Gizemi ve akıcılığıyla bu kitabı okumaktan zevk alacaksınız elinizden düşürmeyeceksiniz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu