Ordan Burdan

Özge Özacar Kimdir?

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan güzel oyuncu Özge Özacar´ın hayatını sizler için araştırdık. İşte tüm ayrıntılarıyla Özge Özacar Kimdir?

Özge Özacar Kimdir?

22 Nisan 1995 yılında İstanbul´da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünde alan Özge Özacar daha sonra İstanbul Kültür Sanat Akademisi’nde oyunculuk dersleri almıştır. Zeynep Günay Tan ve Hilal Saral gibi ünlü yönetmenlerle atölye çalışmalarına katılan oyuncu ilk olarak birçok reklam filminde rol almıştır.

Oyunculuk hayatına ise ilk olarak 2015 yılında Star TV’de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile başlamıştır. Güzel oyuncu daha sonra Oyunbozan, Lise Devriyesi, Meryem, Sevgili Geçmiş ve Kefaret gibi birçok dizide rol almıştır. Kariyerine hız kesmeden devam eden başarılı ouyuncu sadece televizyon dizileri değil aynı zamanda internet dizilerinde de rol almıştır. 2021 yılında PuhuTV´de yayımlanan Seyyar dizisinde, 2022 yılında beIN CONNECT’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinde ve 2023 yılında Disney+’ta yayınlanan Bursa Bülbülü filminde Arzu karakterine hayat vermiştir.

Zamanla ekranların sevilen yüzü haline gelen ve oldukça beğenilen Özge Özacar, 2022 yılında Show TV´de yayınlanan Baba dizisinde, 2023 yılında Kısmet dizisinde rol almıştır. Son olarak ise 2024 yılında Show TV´de yayınlanan ve severek izlenilen Kızılcık Şerbeti adlı dizide Görkem karakterine hayat  vermektedir. Güzel oyuncu başarılı oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda ileri seviyede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu