Kişisel Bakım

Hem Doğal Hem Güzel İnfluencer “Tuğçe Ay“

Son dönemlerin en popüler kişilerinden olan influencerlar yani dijital içerik üreticilerinin sayıları giderek artmaktadır. Her gün gelişen ve yenilenen gündemi takip etmek, takipçilerine hitap etmek, özgün olabilmek ve aynı zamanda doğallığı bozmamak maalesef her influencerın harcı değil. Ancak günümüzde halen doğallığını koruyan özgün içerikler üreten ve yenilikçi influencerlarda mevcuttur. Bunlarda biri de Tuğçe Ay’dır. Bugün ki yazımızda sizlere başarılı içerikleriyle son dönemlerin en çok konuşulan içerik üreticilerinden Tuğçe Ay’dan bahsedeceğiz.

Tuğçe Ay

Tuğçe Ay Kimdir

Özgün içerikleri, doğal halleri ve profesyonelliğiyle adından söz ettiren dijital içerik üreticisi Tuğçe Ay. Gerek YouTube’da yayınladığı videoları ile gerekse sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok dikkat çeken başarılı bir influencerdır. Kendisi iletişim becerisi sayesinde takipçilerinin güvenini kazanmıştır. YouTube’da yayınladığı videoların doğallığı sayesinde birçok içeriğinin yüksek oranda izlenmesi vardır. Yayınladığı videolarda, kişisel bakım, kendi hayatından deneyimler ve gündem konularına değinmektedir. Yayınladığı doğal ve özgün videolara birkaç örnek verelim.

Her kadın için illa ki problem olmuş tüyler için yayınladığı ve evde kendinizin rahatlıkla uygulayabileceği “Evde Pürüzsüz Vücut“ videosunu bir bakın derim.

Ya da parlak ve ışıl ışıl saçlara sahip olmayı kim istemez ki. İşte Tuğçe Ay bununda çözümünü bulmuş ve çok sevdiği takipçileri ile paylaşmış. YoTube kanalında “Yumuşacık Pırıl Pırıl Cam Gibi Saçlar“ videosunu hiç vakit kaybetmeden izlemenizi öneriyoruz.

Tüm bunların yanı sıra her zaman kendine özgü olan Tuğçe ay sosyal medyada da büyük ilgi görmektedir. YouTube’da olduğu kadar İnstagram’da da yayınlayacağı her şey takipçileri tarafından merakla beklenmektedir. Aynı zamanda doğal ve özgün halleri ve içeriklerinin orijinalliği sayesinde de takipçilerine her geçen gün yenisini eklemektedir. Eğer sizde Tuğçe Ay’ı sosyal medyadan halen takip etmiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir. Ancak üzülmeyin sizleri için sosyal medya hesaplarının linklerini aşağıya bırakıyoruz.

Tuğçe Ay

 

Tuğçe Ay Soyal Medya Hesapları

YouTube için: @Tugceay tıklayın.
İnstagram için: tugceay__ tıklayınız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu