Dizi / Film

FOX TV’den Yeni Dizi ”Ruhun Duymaz”

FOX TV’den yepyeni bir yaz dizisi ”Ruhun Duymaz” çok yakında başlayacak. Sabırsızlıkla beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusu ile çok dikkat çekti. Bir ajan ve hırsızın aşkının anlatıldığı yeni romantik-komedi dizisi ”Ruhun Duymaz” 24 Temmuz Pazartesi günü seyircisiyle buluşacak. Senaryosu Ayşe Üner Kutlu’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda ise deneyimli isim Aytaç Çiçek’in yer almaktadır.

Ruhun Duymaz Konusu Nedir?

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk’i başrolünde buluşturan Ruhun Duymaz dizisinin konusu ise;

Onur Karasu (Şükrü Özyıldız) genç yaşına rağmen bir istihbarat ajanıdır. Onur uzun süredir Türkiye’nin en büyük kuyumculuk şirketinin sahibi Civan Koral (Tuğrul Tülek)’in peşindedir. Civan Koral (Tuğrul Tülek) ise bir suç örgütünün Türkiye temsilcisidir. Civan’ın yaptığı yasadışı işlerle ilgili belgeleri evindeki kasada sakladığını düşünen Onur, eve girip çıkabilmek için Civan’ın kardeşi Hilal (Aslı Sümen) ile sevgili olur. Civan’ın yurt dışına yerleşeceğini öğrendiğinde onu elden kaçırmadan belgeleri alabilmek adına Onur ani bir kararla Hilal’e evlenme teklif eder. Planı nişan günlerinde kasayı açmak ve kardeşinin nişanı için orada olan Civan’ı tutuklamaktır. Hesaba katmadığı şey ise; Hilal’in yakın arkadaşı Ece (Burcu Özberk) olur. Ece Onur’un ne işler çevirdiğini anlamaya çalışırken; Onur tarafından yakalanması onun da planlarını alt üst eder. Onur ve Ece; gece ve gündüz kadar iki zıt kutup, hiç istemedikleri bir biçimde birlikte çalışmak zorunda kalacaktır.

Ruhun Duymaz Oyuncu Kadrosu

Burcu Özberk (Ece)

Burcu Özberk Kimdir?

Şükrü Özyıldız (Onur)

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Tuğrul Tülek (Civan Koral)

Tuğrul Tülek

Aslı Sümen (Hilal)

Aslı Sümen Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu