Ordan Burdan

Yeni Nesil Hekim Platformu: Hekimce

Son dönemde sağlık ve teknoloji ikilisi alanında meydana gelen gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Yeni nesil hekim platformu Hekimce, danışanlar ve doktorlar arasında bağ kurmak, sağlıklı yaşam ve hastalıklar noktasında danışanları bilgilendirmek adına faaliyetler yürütmektedir. Peki Hekimce nedir? Hekimce’de hangi alanlarda uzman doktorlar var? Hekimce’de doktorlara nasıl soru sorulur? Hekimce’de psikolog ve diyetisyenler var mı? Hekimce blog nedir?

Hekimce Nedir?

Teknolojik ilerlemelerle birlikte sağlık alanında da çeşitli gelişmeler olmaktadır. Gerek hastane hizmetlerinin artması gerekse sağlık ile ilgili diğer hizmetlere yönelik artış birçok kişinin sağlıkları ile ilgili önlem alabilmeleri ve herhangi bir hastalık durumunda hızlı müdahale edebilmelerine olanak sağlamaktadır. Bu anlamda, teknolojik gelişmelerin getirmiş olduğu yeniliklerden biri de yeni nesil bir hekim platformu olan Hekimce websitesinin vatandaşlara yönelik sunduğu çalışmalardır.

Hekimce, internetin yaygınlaşması ile birlikte, doktor ve danışanların birbiri ile olan iletişimini artırmak ve hem zaman hem de maddi tasarruf sağlamak için kurulan bir web sitesi portalıdır. Temel olarak danışanların çeşitli alanlarda görev yapan hekimlere internet üzerinden soru sormalarına ve bu sorulara aktif olarak görev yapan alanında uzman doktorlar tarafından cevap verilmesine olanak sağlamaktadır.

Hekimce’de Doktorlara Nasıl Soru Sorulur?

Danışanlar, websitesi üzerinden kolay, hızlı ve ücretsiz bir şekilde üye olarak ana sayfa üzerinde yer alan “Soru Sor” kısmından çeşitli alanlarda görev yapan bugün itibariyle 2.500’den fazla doktora direkt olarak sorularını sorabilmektedir. Alanında uzman doktorlar çeşitli hastalıklar ve bu hastalıklara yönelik önlem ve tavsiyeler hakkındaki cevaplarını hızlı bir şekilde danışanlara iletmektedir.

Doktorlar ve danışanlar arasında bir köprü kurmayı hedefleyen Hekimce, hastalık öncesinde, sırasında ve sonrasında danışanları doğru bir şekilde yönlendirerek internet ortamındaki yanlış bilgilendirmelerin önüne de geçmektedir. Doktorların yanı sıra bünyesinde bulundurduğu diyetisyen ve psikologlar vasıtasıyla da çalışmalar yürüten Hekimce, ruhsal ve bedensel sağlığa önem veren nadir websitelerinden biridir.

Hekimce Blog Nedir?

Hekimce, doktorlar ve danışanlar arasında kurduğu güçlü iletişim ağının yanı sıra, bünyesinde barındırdığı blog sayesinde çeşitli konular hakkında danışanlara gerçek ve güvenilir bilgi sunmaktadır. Beslenmeden cinsel sağlığa birçok alanda uzmanlar tarafından yazılan yazılar sayesinde, danışanlar hastalık öncesi, esnası ve sonrası hakkında bilgi sahibi olabilecek ve sağlık yaşamın ipuçlarına kolaylıkla erişebilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu