Dizi / Film

Rekor Kıran Dizi Squid Game’in Kamera Arkası Görüntüleri

Yayınlandığı günden beri tüm dünyada en çok konuşulan dizi olan Squid Game’in kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Dijital içerik platformu Netflix’te yayınlandığı andan itibaren en çok izlenen yapımlar arasında hızla yükselen ve son dönemlerin en çok konuşulan dizisi Squit Game zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

Squid Game

Yayınladığı günden itibaren en çok izlenen yapımlar arasında zirveye yerleşen ve son dönemlerin en çok konuşulan dizisi olan Squid Game; tüm dünyada viral olmaya devam ediyor. Aynı zamanda Netflix’in şimdiye kadar ki en çok ilgi gören Güney Kore dizisi olan Squit Game; ilk dört haftada 142 milyon kullanıcı tarafından izlenmiştir.

Konusu ile çok dikkat çeken dizinin oyuncuları da seyirci tarafından büyük ilgi gördü. Sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan oyuncular arasına giren bu kişilerin takipçi sayıları hızla arttı. Aynı zamanda dizide oynanan oyunlar tüm dünyada popüler oldu ve izleyiciler tarafından denenmeye başlandı. Özellikle kırmızı ışık-yeşil ışık oyunu ve şeker oyunu sosyal medyada oldukça popüler oldu.

Squid Game'in Kamera Arkası Görüntüleri
Squid Game

Böyle büyük bir ilgi gören ve son bölümü ile akıl karıştıran dizinin ikinci sezonu ise merak konusu oldu. Bu nedenle dizinin yaratıcısı Dong-hyuk bu konuyla ilgi şöyle bir açıklamada bulundu; “Elbette bunu konuşuyoruz. Böylesi bir başarı olunca kaçınılmaz, bunun üzerine düşünüyorum. Ama hemen yapmak gibi bir niyetim yok. Yapmayı çok istediğim bir film var, bu nedenle hangisini önce yapsam diye düşünüyorum. Netflix’le görüşeceğim.”

Squit Game’in ikinci sezonuyla ilgili açık kapı bırakan başarılı yapımcı sözlerine şu şekilde devam etti;  “ “Squid Game’in kazananı kadar zengin olmak için ikinci sezonu çekmem şart.”

Squid Game’in Kamera Arkası Görüntüleri

Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan dizinin kamera arkası ise en çok merak edilen ve araştırılan konulardan oldu. İnternet üzerinde yüzbinlerce insan kamera arkası görüntülerini araştırdı. İşte o çok merak edilen ve yoğun ilgi gören kamera arkası görüntüleri.

S.G-1
SG
Squit Game-3
Squit Game-4
S.G-5
S-G-6
S.G.-7

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu