Dizi / Film

“Üç Kuruş“ Yakında Show TV’de Başlıyor!

Ay Yapım imzalı, senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı Üç Kuruş dizisi için geri sayım başladı. Çok yakında Show TV’de başlayacak olan dizi için izleyiciler merak içerisinde. İlk tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin başrollerinde ise Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un yer almaktadır.

“Üç Kuruş“

Show TV’de başlayacak olan Üç Kuruş Ay Yapım imzalı dizidir. Pazartesi günleri yayınlanması beklenen dizinin yönetmenliğini ise İçerde ve Çukur dizileriyle tanınan Sinan Öztürk üstlenmektedir. Damla Serim ve Murat Uyurkulak’ın kaleminde çıkan dizinin konusu ise şu şekildedir;

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Üç Kuruş dizisinin kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç dışında; Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran gibi isimlerde yer almaktadır.

“Üç Kuruş“ Oyuncu Kadrosu

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Ekin Koç

Ekin Koç Kimdir?

Diren Polatoğulları

Diren Polatoğulları

Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade

Aslıhan Malbora

Aslıhan Malbora Kimdir?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu