Yaşam

En Çok Okunan Yemek Dergileri

Tüm dünyada yemek ve gıda sektörünü takip edenler için; farklı lezzetler tanımak ve ya yemek ile ilgili her türlü bilgiyi edinmek isteyenler için en çok okunan yemek dergilerini derledik.

En Çok Okunan Yemek Dergileri

1. Lezzet

1996 yılından beri; “Yaşamla mutfak arasında bir köprü olan yemeğin ve yemek kültürünün dergisi Lezzet, 17 yıldır yemek yemeyi ve pişirmeyi seven herkesin bir numaralı mutfak dostu. İştah açan fotoğrafları ve kolay bulunur malzemelerle yapılmış tarifleriyle Lezzet, keyifli sofraların, nefis ikramların rehber dergisi.

Lezzet Dergisi

2. Gather Journal

Klişe yemek dergilerinden oldukça farklı olan Gather Journal; bahçeden ocağa ve oradan tabağa kadar yemeğin her aşaması için sözlü bir kalem niteliğindedir. Yemek konusunda ortak zevkleri olan kişileri bir araya getiren dergi; yaratıcı çekimleriyle ve dikkat çekici vizyonuyla, en çok tercih edilen yemek dergilerindendir.

Gather Journal Dergisi

3. The Gourmand

Uluslararası ödüllere layık görülen The Gourmand; geniş içeriği ve kaliteli vizyonuyla  mutlaka okunması gereken  yiyecek ve kültür dergisidir. Yılda sadece iki kez yayınlanan dergi; 2011 yılında David Lane ve Marina Tweed tarafından Londra’da kurulmuştur.

The Gourmand Dergisi

4. Chick Pea

Adından da anlaşılacağı üzere veganlara özel bir dergi olan Chick Pea; doğal üretimi ve yeşil beslenme prensibini desteklemektedir. En güzel vegan tarifleri, doğal üretilmiş gıdalar hakkında değerli bilgiler ve ilham veren hikayeleriyle, vejetaryen olmayanlarında dikkatini çekecek bir dergidir.

Chick Pea Dergisi

5. Food Time

2 ayda bir yayımlan gıda dergisi Food; üretimde de tüketimde de doğru bilgilere ulaşabileceğiniz en iyi dergilerdendir.

Food Time Dergisi

6. Healthy Food Guide

Mutfakta oyalanacak fazla vakti olmayanların çok seveceği Healthy Food Guide dergisi; uzun ve zor yemeklerden ziyade daha kolay ve hafif yemeklere odaklanan bir dergidir. Ve de fazla ürün seçeneği ile daha sağlıklı beslenme konusunda güvenilir tavsiye isteyenlerin ilk bakacakları dergilerdendir.

Healthy Food Guide Dergisi

7. Food Travel

Türkiye’de ilk olarak 2088 yılının Eylül ayında yayımlanan Food Travel dergisi; İngiltere kökenli aylık yeme-içme ve seyahat kültürü dergisidir. Yeme-içme ve seyahat kültürünü birleştiren Food and Travel dergisi, dünyanın her köşesinden tatları ve yolculuk deneyimlerini konu edinmektedir.

Food Travel Dergisi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu