Ordan Burdan

Bozkır Arslanı Celaleddin’de Kim Vuruldu?

Ekranların sevilen yeni dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin‘in üçüncü bölüm fragmanı yayınlandı. Daha şimdiden üçüncü bölümü merakla beklenen dizinin fragmanında bir detay dikkat çekti. Sarayda huzursuzluk çıkarmak ve hanedanı birbirine düşürmek isteyen Tüccar Behram’ın bir suikast tertip ettiği görülüyor. Peki kim vuruldu?

Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisinde Neler Oldu?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi gösterime giren ilk bölümüyle büyük beğeni toplamıştı. Dün itibariyle ikinci bölümü yayınlanan dizide aksiyon ve entrika yine hız kesmedi. Cengiz Han’ın kurduğu oyun sayesinde Harezmşahlar sarayı karıştı.

Hasan Bey’in karışıklık çıkardığı haberi üzerine Sultan Alaaddin şehzadesi Uzlakşah’a görev verir. Saraya getirilen Hasan bey yaklaşan Moğol tehlikesine karşı harekete geçmediği gerekçesiyle Sultan Alaadin’i tahttan indirip şehzade Celaleddin’i tahta geçireceklerini ve darbe yapacak komutanların listesinin Türkan Hatun’un odasında olduğunu söyler.

Sultan Alaaddin kendisine kurulan tuzağı bozmak için harekete geçer. Annesi Türkan Hatun’u bir odaya oğlu Celaleddin’i ise zindana kapatır. İkinci bölüm; oyunu çözmek için saraydan kaçarak  Gürgenç’e giden Celaleddin’in,  Kutlu Bike’nin esir alındığını görmesiyle sona erdi.

Üçüncü Bölümde Neler Olacak

İkinci bölümün bitmesinin hemen ardından üçüncü bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Üçüncü bölüm fragmanında en dikkat çeken sahne ise Hasan Sabbah fedailerinden olan ve Moğolların hükümdarı Cengiz Han ile işbirliği yaparak Harezmşahları yok etmeye çalışan Tüccar Behram’ın suikast tertibiydi.

Tahminler suikastın hedefinde şehzade Celaleddin’in olduğunu gösteriyor. Şehzade Celaleddin ise Tüccar Behram’ı ok atacağı sırada fark ediyor. Vurulma ihtimali olanlar arasında şehzade Celaleddin’in kardeşi Akşah ve yakın askeri Kılıç’ta var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu