Teknoloji

En İyi Kalori Hesaplama Uygulamaları

Sizler için beslenmenizi kontrol altına alacak en iyi kalori hesaplama uygulamalarını derledik..

Bir yemek günlüğü tutmak, alışkanlıklarınızı anlamanıza yardımcı olur ve hedeflerinize ulaşma olasılığınızı artırır. Bu nedenle bizde sizler için beslenmenizi kontrol altına alacak en iyi kalori hesaplama uygulamalarını derledik.

En İyi Kalori Hesaplama Uygulamaları

1. MyFitnessPal

Hedeflerinizin kontrolünü elinize alın. MyFitnessPal uygulaması ile kalorilerinizi izleyin, malzemeleri ekleyin ve aktiviteleri günlüğe kaydedin. İçerisinde 11 milyondan fazla yiyeceği bulunduran MyFitnessPal, kalori sayımı, beslenme bilgileri ve porsiyon boyutu hakkında bilgi vermektedir.

MyFitnessPal

2. FatSecret

Yediği yiyeceklerin kalori hesabını tutmak isteyenler için en iyi diğer uygulama ise FatSecret. Kilo vermek isteyenler için; en etkili ve sağlıklı çözümü sağlamak adına tüm etkenleri bir araya getire uygulama tamamen ücretsizdir. Ana sayfa hem kalori alımını hem de karbonhidrat, protein ve yağ parçalanmasını gösterir ve hem gün hem de her öğün için bu bilgileri verir.

FatSecret

3. YAZIO

Ücretsiz kalori sayacı uygulaması Yazio, ile yiyecek günlüğünü yönetebilir, aktivitelerini takip edebilir ve kontrollü bir şekilde kilo verebilirsiniz.

Yazio

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu