Teknoloji

Dizi Market Uygulaması: Ekranda Nedir?

Demirören TV Holding'e ait olan Ekranda uygulaması TV'de gördüğünüz kıyafetleri hızlıca bulmanızı ve alışveriş yapmanızı sağlamaktadır.

“Ekranda” uygulaması ile bir ilke imza atan Kanal D, bu uygulamayla diziseverlerin gönlünü kazandı. Kanal D’de yayınlanan dizilerin oyuncularının kıyafetlerini ve aksesuarlarını, TV’de gördüğünüz anda sahip olma fırsatı sunuyor. Ekranda uygulaması; Demirören TV Holding’e ait, İOS ve Android marketlerde rahatlıkla bulabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulamanın dizi ve alışveriş sektörüne getirdiği bu yeniliği sizlerde çok seveceksiniz.

Ekranda Uygulaması

Dizi izlerken, oyuncunun üzerinde çok beğendiğiniz kıyafet ve aksesuarların ne marka olduğunu fiyat bilgisini merak ediyorsanız; EKRANDA uygulamasını kullanarak Kanal D güvencesi ile ürüne hemen ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz dizi yıldızının kıyafetini bu uygulama ile hızlıca sepete ekleyebilir ve kolayca sahip olabilirsiniz.

Uygulamanın en güzel yanı ise, siz diziyi heyecanla izlerken, mobil cihazına anlık uyarılar düşmesidir. Ve TV’de o an baktığınız ekran görüntüsü üzerinden ürünlerin marka bilgilerini öğrenebiliyorsunuz.

Şimdilik sadece Kanal D ekranlarında yayınlanan dizilerdeki kıyafetleri bulabildiğimiz bu uygulamada; bir ünlünün üzerinde gördüğümüz kıyafetin, marka, fiyat gibi bilgilerine rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Ayrıca beğendiğiniz bir ürünü sosyal medya, e-mail, whatsapp, instagram ile paylaşabilme, favori listesi oluşturabilme özellikleri de mevcuttur.

Ekranda Uygulaması IOS Kullanımı

Uygulamanın Android Kullanımı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu