Dizi / Film

Discovery+ BluTV’ye Geliyor

BluTV’nin gerçekleştirdiği yeni ortaklık sayesinde Discovery+ içerikleri 5 Mayıs’ta BluTV’de yayınlanmaya başlayacak. Türkiye’nin dijital içerik platformu BluTV ile ortak olan Discovery; yüzde 35’lik bir pay ile hissedar oldu.

10 bin saatten fazla yerli ve yabancı içeriğiyle Türkiye’nin  en çok tercih edilen dijital içerik platformu BluTV yeni ortaklığı ile Discovery’nin tüm içeriklerini izleyicilerine sunacak.

Discovery+ BluTV’ye Geliyor

Türkiye’nin  en çok tercih edilen dijital içerik platformu BluTV, Discovery+ ile olan ortaklığı sayesinde binlerce yeni dizi-filmi bünyesinde barındıracak. 5 Mayıs itibariyle gelecek olan yeni içerikler için kullanıcılar şimdiden heyecanlı.

Aynı zamanda Discovery; BluTV’nin popüler Türkçe içeriklerini uluslararası dijital yayın platformu discovery+ için Türkiye dışında kullanabilecek.

Discovery+ İle Gelecek Yeni İçerikler İse

1. Gold rush

Konusu: Hayatlarını değiştirecek hazineyi bulma umuduyla, sahip oldukları her şeyi satarak Alaska’ya yerleşen hırslı madencileri konu almaktadır.

Gold Rush

2. Dr. Pimple Popper

Konusu: Her bölüm farklı bir cilt hastalığının tedavisine ve bu sayede değişen hayatlara tanık olduğumuz Dr. Pimple Popper programının doktoru ise; sosyal medya fenomeni Dr. Pimple Popper’dır (Sandra Lee).

Dr Pimple Popper

3. American Detective

Konusu: Bir polis belgeseli televizyon dizisi olan American Detective; genellikle uyuşturucuyla ilgili olan yüksek profilli ceza davalarında çalışan büyük ABD kentsel bölgelerinde dedektifleri konu alıyor.

American Detective

4. Diners, Drive-Ins and Dives

Konusu: Bir Amerikan gıda gerçeklik dizisi olan Diners, Drive-Ins and Dives; gezerken uğradığı her şehirde ünlü restoranalar ziyaret etmektedir.

Diners, Drive-Ins and Dives

5. Wheeler Dealers

Konusu: Bir zamanların popüler olmuş araçlarını 2. el piyasasından makul fiyatlara alıp, maksimum fiyat artışı sağlayacak şekilde minimum harcama yaparak, arabalardan kâr edecek şekilde sattıkları, kişisel oto bakımı konusunda bilgilendirici bir TV programı.

Wheeler Dealers

6. 90 Day Fiancé

Konusu: Evliliğe 90 Gün kala çiftler, 90 günlük vizeleri süresince müstakbel eşleri ile ilk kez birlikte yaşamak üzere Amerika’ya gidiyor. Bu süre zarfında başlarından geçen olayları konu almaktadır.

90 Day Fiancé

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu