Ordan Burdan

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

Birçok dizide yer alan ve sergilediği başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

15 Haziran 1988, İstanbul’da dünyaya gelen Ezgi Eyüboğlu, eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde master yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Senin Uğruna adlı dizide konuk oyuncu olarak yapmıştır. Ardından yine konuk oyuncu olarak Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır.

Başrol olarak ilk defa 2011 yılında Kalbim Seni Seçti dizisinde oynamıştır. Kısa süren diziden sonra aynı Muhteşem Yüzyıl kadrosuna dahil olmuştur. Muhteşem Yüzyıl ile çıkış yakalayan Ezgi Eyüboğlu’nun popülerliği artmıştır. Hemen ardından 2012 yılında Sudan Bıkmış Balıklar dizisin başrol alan Ezgi Eyüboğlu bırada Burak Sağyaşar ile partner oluştur.

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?
Ezgi Eyüboğlu

Daha sonra Yalan Dünya, İntikam ve Yasak adlı dizilerde rol alan oyuncu, 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Ezgi Eyüboğlu, ilk eşi Kaan Yıldırım ile bu dizide tanışmıştır. Hemen ardından 2015 yılında FOX TV’de yayınlanan Adı Mutluluk dizisinde Kaan Yıldırım ile birlikte başrol paylaşmıştır.

Ezgi Eyüboğlu, Payitaht Abdülhamid, Bir Aile Hikayesi gibi dizilerin yanı sıra Kutsal Damacana ve Yol Arkadaşım 2 filmlerinde rol almıştır. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat adlı dizinin kadrosunda yer alan oyuncu burada Ceren karakterine hayat vermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu