Ordan Burdan

Burak Berkay Akgül Kimdir?

Daha çok reklam filmlerinden tanıdığımız yeni ve genç oyunculardan Burak Berkay Akgül Kimdir?

Maria ile Mustafa dizisi ile ilk çıkışını yapan oyuncuyu, daha çok reklam filmleri tanımaktayız. Daha çok reklam filmlerinden tanıdığımız yeni ve genç oyunculardan Burak Berkay Akgül Kimdir?

Burak Berkay Akgül Kimdir?

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Berkay Akgül, aslen Aydınlı’dır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nde gören oyuncu buradan mezun olmuştur. Daha sonra Akademi 35,5 Sanat Evi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi ajansından oyunculuk dersleri almıştır. Sonrasında ise Renda Güner Oyunculuk Ajansı’na bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmüştür.

Burak Berkay Akgül, ilk oyunculuk deneyimlerini Metro, Casper ve Aytaç Sucuk gibi birçok reklam filmlerinde rol alarak yaşamıştır. Seyirci karşısına ise ilk olarak Atv’de yayınlanan Maria ile Mustafa dizisi ile çıkmıştır. Hilmi Cem ve Jessica May’in başrolleri paylaştığı dizide Berkay Akgül, Rüzgar karakterini canlandırmıştır.

Son olarak Show TV’de yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisinde rol alan Burak Berkay Akgül, burada itfaiyeci rolünü canlandırmaktadır. Kırmızı Kamyon dizisi ise hayat kurtaran itfaiyecilerin hikayelerinin anlatmaktadır.

Boy: 1.80
Instagram: burakberkayakgul

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu