Kişisel Bakım

Kışın Makyaj Çantanda Olması Gerekenler

Makyaj çantanı kış mevsimine uygun hale getirmek ister misin? Kış mevsimiyle birlikte cildin gereksinimleri değişiyor. Soğuk havalarda cildin ihtiyacı olan nemlendirici etkiye sahip ürünlerin kullanılması gerekiyor. Bu yüzden bütün mevsim tiplerine göre makyaj çantalarında değişiklik yapmak gerekiyor. Gelin makyaj çantanızda kışın ihtiyacınız olan bütün malzemeleri toplayalım. Kışın Makyaj Çantanda Olması Gerekenler…

Kışın Makyaj Çantanda Olması Gerekenler

Nemlendirici Baz

Kış mevsiminde havaların soğumasıyla birlikte cilt kurumaya başlar. Kış mevsiminde yapılan makyajla cilt daha da kurur ve ciltte pul pul dökülmeler görülür. Bu yüzden makyaj yapmadan hemen önce cilde nemlendirici bir baz uygulamak gerekir. Makyajdan önce uygulayacağın nemlendirici baz kuru olan bölgeleri nemlendirerek makyajının daha doğal ve uzun süre kalmasını sağlayacak.

Kapatıcı Etkisi

Kış mevsiminin etkisiyle birlikte daha yorgun bir görünüme sahip olan gözaltı ve cildin bu görüntüsünden kapatıcı yardımıyla kurtulmak mümkün. Cilde kapatıcı yardımıyla daha enerjik ve aydınlık bir görünüm verilebilir.

Bronzer Sıcaklığı

Kışın makyaj çantanda olması gereken kurtarıcı ürünlerden biri ise bronzer. Solgun ve mat görünen cilde bronz tonlarda doğal renk vererek kış makyajında canlı ve doğal bir görünüm elde etmeni sağlar.

Nemlendirici Etkili Ruj

Kışın soğuktan kuruyan ve çatlayan dudaklar için hem bakım yapacak hem de doğal bir görüntü sağlayacak rujlara ihtiyaç vardır. Kışın makyaj çantanızda olması gereken ruj nemlendirici etkiye sahip dudak parlatıcılarıdır.

Krem Allıklar

Krem allıklar kullanılması daha kolay olan bir üründür. Kışın toz allıklara göre daha doğal kendiliğinden kızarmış gibi bir görüntü sunar. Kışın makyaj çantasında mutlaka olması gereken ürünlerden biridir.

El Kremi

Kışın soğuk havalarda kuruyan elleri nemlendirmeye yarayacak olan bir el kremi makyaj çantasının olmazsa olmazıdır. Mutlaka küçük boy bir el kremi çantanızda olması gerekir.

Kuru Ciltler İçin Kış Makyajı Nasıl Yapılır?

Doğal Fondöten Nasıl Yapılır?

Çok Yiyip Kilo Almamak Bir Hastalık mıdır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu