Ordan BurdanYaşam

Sıradan İnsanlar Gibi Yaşayan Dünyaca Ünlü Yıldızlar

Hollywood’un milyon dolarlar kazanan efsane yıldızlarından bahsedeceğiz. Devasa Hollywood kariyerlerine ve zengin olmalarına rağmen mütevazi hayat tarzını benimsemiş yıldızları sizler için derledik. Leonardo Dicaprio’dan Julia Roberts’a Lady Gaga’dan Keanu Reeves’a işte o ünlüler…

Sıradan İnsanlar Gibi Yaşayan Dünyaca Ünlü Yıldızlar

Keanu Reeves

Keanu Reeves’ın sıradan yaşamını bilmeyen yoktur. Normal bir insan gibi yaşamak istediğini söyleyen oyuncu minimal yaşamı seviyor. Düzenli olarak bağış yapıyor.

Julia Roberts

Oscar ödüllü Hollywood’un en tanınan yıldızlarından biri olan Julia Roberts, günlük yaşamında son derece sıradan olmayı seven bir insan.

Lady Gaga

Lady Gaga dünyaca ünlü yıldızlardan biri olmasına rağmen ünlü olmadan önceki stüdyosunu kullanmaya devam ediyor. Paranın mutluluğu satın alamayacağını söyleyen Lady Gaga gezdiğim ülkelerde zenginlerin insanların evlerinde üzgün fakir bölgelerdeki insanların ise mutlu olduğunu gördüğünü belirtiyor.

Tyra Banks

Harvard mezunu süper model Tyra Banks Smizing’in kurucusudur. Kariyerindeki başarısını tutumlu olmasına borçlu olduğunu söylüyor.

Leonardo DiCaprio

Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio anlamsız paralar harcamak yerine vakıflara milyon dolarlar bağışlayan bir insan. Lüks araçların yerine elektrikli araçlar kullanarak çevreye olan duyarlılığını gösteren birisidir.

Halle Berry

Hollywood’un popüler oyuncularından Halle Berry servetini çok fazla önemsemeyen oyuncu tutumlu olduğunu rahatlıkla ve gururla dile getiriyor.

Jennifer Lawrence

Oscar ödüllü bir oyuncu olan ve serveti neredeyse 130 milyon dolar olan Lawrence paranın değerine sahip olmak ve paraya saygı duymak için yetiştirildiğini söylüyor. Lawrence ünlü olmakla hayatında pek bir şey değişmediğini de vurguluyor.

Shia LaBeouf

Milyar dolarlık Transformers serisinde rol almış olmasına rağmen hiç bir zaman sıradan olmaktan vazgeçmemiştir. Shia LaBeouf, yoksulluk içinde büyümenin onu daha çok minnettar yaptığını söylüyor. LaBeouf, 10 yaşından beri ailesi için çalışıp para kazanıyor.

Mark Zuckerberg

Facebook’un milyarder kurucusu Mark Zuckerberg günlük hayatında bir t-shirt ve şort giymeyi tercih eden düğününü bile evinin bahçesinde yapan sıradan bir hayat yaşamak isteyen bir insan.

Ed Sheeran

Söz yazarı ve şarkıcı olan Ed Sheeran savurgan olmadığını ve çok para harcamayı sevmeyen biri olduğundan bahsediyor. Bir pantolon ve t-shirtle sahneye çıkan şarkıcı rahat yaşamayı sevdiğini söylüyor.

Whatsapp’a Neler Oluyor!

Doğru Bildiğimiz Ama Yanlış Kullanılan Atasözleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu