Dizi / FilmOrdan Burdan

Psikolojiye İlgisi Olanların İzlemesi Gereken 5 Dizi

Psikolojiye İlgisi Olanların İzlemesi Gereken 5 Dizi

1. Maniac

Konusu: Yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı akıl hastanesinde kalan bir adamın gerçeklikten kaçmak için kendi hayalinde yarattığı bir dünyada yaşaması konu edinen Maniac dizisi ABD yapımı bir mini dizidir.

2. In Treatment

Konusu: Her bölümü terapist Dr. Paul Weston’ın bir hastasıyla yaptığı seanslardan oluşan dizi, kendi hayatında da problemleri olan bir doktorun iş ve özel hayatını ekrana getiriyor. Hastalarına yaptığı terapilerin sonrasında, her cuma kendi terapi seansı için Maryland’e giden Dr. Watson, kendi hayatının düğümlerini de böyle çözmeye çalışıyor.

3. You

Konusu: Zeki bir New York’lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe’nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

4. Anger Management (Asabiyim)

Konusu: Dave Buznik, etrafındaki dünyaya karşı saygılı, kendi halinde, hiçbir işe karışmayan ve oldukça sakin bir iş adamıdır. Bir gün bindiği bir uçakta yaşadığı bir olay Buznik’in hayatını değiştirecektir. Buznik yaşadığı bu olayın ardından öfke kontrol terapisine başlayacaktır. Ancak işin tuhaf yanı, bu terapiyi yöneten hocanın en büyük sorunu, öfkesini kontrol edememesidir.

5. Black Mirror

Konusu: Black Mirror, drama, macera, hiciv ve bilimkurgu tarzında 4 Aralık 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayan, her bölümünde farklı konuları işleyen İngiliz televizyon dizisidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu