Ordan BurdanYaşam

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi (Olumsuzluklardan Kurtulmak için “QEPR”)

Paul Emery, QEPR yöntemiyle stres, depresyon, korkular ve aşk acısı gibi problemlerin ortadan yüzde 85 oranında kalktığını söylüyor. Gelin hep birlikte QEPR tedavi yönteminin ne olduğunu öğrenelim.

Paul Emery Kimdir?

Paul Emery, İngiltere’de doğmuş ve University of Wales’te psikoloji okumuştur. Üniversite döneminde Fritz Perls ve Dr. Carl Rogers’ın tekniklerini öğrenmiştir. Geleneksel danışmanlık metodları ile ilgili eğitim aldıktan sonra Doktor Richard Bandler’dan ve ünlü terapist Paul Mckenna’dan NLP eğitimi almıştır. 14 yaşındayken kendisine Sosyal Fobi teşhisi konulan Paul Emery, doktorunun yazdığı ilaçları kullanmayı istemeyince başka yollar araştırmaya başladı. Sağlık ve kişisel gelişim kitapları okumaya başladı. Hipnoterapiste gitti ve başarılı sonuç alamadı. 1991 yılında NLP metodunu direkt geliştiricisi olan Dr. Richard Bandler ve en tanınmış uygulayıcılarından biri olan Paul McKenna’dan öğrendi. Ama kendi üstünde buda işe yaramadı. NLP yönteminden sonra EFT’yi saçma bulsa da uyguladı bunda da başarılı olamadı. Dr. Roger Callahan da iki farkı metodu birleştirerek yeni bir yöntem geliştirdi: TFT ve bu yöntemi üzerinde uyguladı ilk başta olumsuz olsa da ardından Dr. Callahan’ın enerjisini kapattığını öne sürerek ona kullandığı parfüm, saç kremi hatta yediklerine kadar not edip bir gün boyunca kullanmaması gerektiğini önerdi. Böylece Paul Emery 35 yıllık sosyal fobisini yenmiş oldu. Bir çok tedavi yöntemini bilen hatta üzerinde uygulayan Paul Emery, bu yöntemlerin bir kombinasyonu olan QEPR yöntemini geliştirmiştir. Paul Emery, “Dünya’nın En İyi Spiritüel Terapisti” ödüllü almıştır.

QEPR Nedir?

Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi olarak açılımı yapılan QEPR Paul Emery tarafından geliştirilen bir tedavi metodudur. Psiko – duyumsal meridyen enerjisine dayalı ruh beden tedavisi yöntemidir.

QEPR Yöntemi Nedir?

QEPR yönteminden Paul Emery şöyle bahseder; “özel dokunuşla beynin duygu/acı merkezi olan amigdala’dan alıcıların çıkarılmasını hedefleyen ve bunu basitleştiren bir enzim salgılayarak beyinde güçlü bir delta dalgası oluşturmaktadır. Alıcılar istenmeyen duyguların etkinleştirilmesinden sorumludur.  Alıcılar hedef alındığında ve bertaraf edildiğinde istenmeyen duygu da tamamen gitmiş olacaktır!”

QEPR Yöntemiyle Ne Tür Sorunlar Çözülebiliyor?

QEPR (Kuantum Duygusal ve Fiziksel Terapisi) yöntemiyle stres, kaygı, öfke, üzüntü, korku, fobiler, suçluluk duygusu, endişe, depresyon ve yeme arzusu çözülebiliyor. Ayrıca kilo kaybı, sigarayı bırakma, boyun, omuz ağrıları, baş ağrısı ve adet öncesi sendromu gibi sorunlar üzerinde çözüme ulaşılıyor. QEPR tedavisinde bazı sorunlar tek seansta bitebileceği gibi sigara bağımlılığı gibi sorunlar bir kaç seans sürebiliyor.

Fıtık Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu