Dizi / Film

Aralık’ta Netflix Türkiye’de Neler Var? | Aralık 2020

Aralık ayında Netflix Türkiye'de hangi dizi ve filmler var?

2020 yılının son ayı Aralık’ta Netflix Türkiye’de olan dizi ve filmler…

4 Aralık 2020 – Selena : Tejano Müziğinin Kraliçesi

Selena : Tejano Müziğinin Kraliçesi Konusu

Selena: The Series, Selena olarak tanınan Selena Quintanilla-Pérez’in hayat hikayesini konu ediyor. Ünlü Latin şarkıcı Selena Quintanilla Perez’in hayatının bilinmeyenlerinin gözler önüne serildiği dizide, şarkıcının kariyeri, ailesi ve hayatının değişmesine neden olan seçimlerine yer veriliyor.

4 Aralık 2020 –  Mank

Mank Konusu

Mank, 1941 yapımı “Citizen Kane” filminin senaristlerinden olan Herman Mankiewicz’in hayat hikayesini konu ediyor. Herman Mankiewicz’i Gary Oldman’ın canlandıracağı biyografik yapımın yönetmen koltuğunda David Fincher yer alıyor. Mank, David Fincher’in babasının ölmeden önce yazdığı senaryoya dayanıyor.

4 Aralık 2020 – 9 Kere Leyla

9 Kere Leyla Konusu

Yerli komedi kategorisindeki filmde bir aşk üçgeni mizah unsurlarıyla ele alınıyor. Bir ev hanımı, kocası ve evlilik terapistleri bir aşk üçgenine saplanır. Yetmezmiş gibi kendilerini antik bir el yazmasını ele geçirme planının tam ortasında bulurlar.

18 Aralık 2020 – Ma Rainey’s Black Bottom

Ma Rainey’s Black Bottom Konusu

Blues’un annesi olarak bilinen Ma Rainey, yeni bir albüm hazırlığındadır. Rainey, albüm hazırlığı için Şikago’daki bir kayıt stüdyosunda grubuyla bir araya gelir. Rainey, bu sırada menajeri ve yapımcısıyla müziğinin kontrolü konusunda bir irade savaşına girer. Buluşma süresince Ma Rainey ve grup arasında konuşulanlar, gelirim gittikçe yükselmesine neden olur.

23 Aralık 2020 – The Midnight Sky

The Midnight Sky Konusu

Arktik’te yalnız bir bilim insanı, gizemli bir küresel felaketin vurduğu dünyaya dönmekte olan astronotlara ulaşmaya çabalar.

25 Aralık 2020 – Bridgerton

Bridgerton Konusu

Bridgerton adlı çok satan romandan uyarlanmıştır. Güçlü bridgerton ailesinden aşkı bulmaya çalışan 8 kardeşi konu alıyor.

30 Aralık 2020 – Equinox 

Equinox Konusu

Ablasının sınıf arkadaşlarıyla ortadan kaybolmasından 21 yıl sonra rahatsız edici vizyonlar  gören Astrid olayı araştırmaya başlar ve karanlık, ürperici gerçeği keşfeder.

31 Aralık 2020 – Chilling Adventures of Sabrina 4. Kısım

Chilling Adventures of Sabrina Konusu

Sabrina the Teenage Witch’in karanlık anlatımı olan dizide Sabrina kendi ikili benliği ile bağdaşmaya çalışır. Yarı cadı yarı ölümlü bir hayat süren Sabrina, kendisini tehdit eden şeytani güçlere karşı savaşırken bir yandan da ailesi ile uğraşmak zorunda kalır.
Pilot bölümünü Roberto Aguirre-Sacasa’nın kaleme kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Lee Toland Krieger oturuyor.

“Sweet Home” Cehenneme Hoş Geldiniz!

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu