Ordan Burdan

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hamile olduğunu görmek ne anlama gelir? Rüyada evli olmayan birinin kendini hamile görmesi ne anlam gelir?

Rüyada hamile olduğunu görmek; sürprizlere, malının artacağına, öğrenmek; övülmeye, sevince, iyi habere yorulur. Rüyada hamile olmak dünya malı ve nimete işarettir. İslam alimlerinden Kirmani’ye göre mal ve mülkünün artması anlamına gelir. Rüyada kendini hamile görmek övülmeye, izzet ve şerefe sahip olmaktır.

1- Rüyada Hamile Olmak

Bu rüyayı gören kadın için yaptığı işlerden başarıya ulaşacağına işaret eder. Rüyada hamile olmak zenginleşmeye yorulur. Kişinin yapacağı başarılı işler neticesinde rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.

Hamile olmak; kadın için çocuk sahibi olmaya işarettir. Aynı zamanda sevindirici güzel bir müjdeye yorulur. Müjdeli haberlerle tabir olunur. Çünkü çocuğun dünyaya gelişi müjde ve sevinçtir.

2- Rüyada Kendini Hamile Görmek

Rüyada kendisini hamile görmek devam edeceği kendi işinde başarıya işarettir. Bundan dolayı malının artmasına delalettir. Kendini hamile gören kadın için halk tarafından övülmeye yorulur. Bu rüya izzet ve methe nail olmaya işarettir.

Kendisini hamile olarak gören kimse için iş yerinde bereketli kazançlar elde edeceğini ifade eder. Aynı zamanda Aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.

3- Rüyada Hamile Olduğunu Öğrenmek

Hamile olduğunu öğrenen kimse için kazanç ve servettir. Kendinizin hamile olduğunu öğrenmeniz, beklediğiniz önemli bir işin gerçekleşeceğini ifade eder. Rüyada hamile olduğunu öğrendiğini görmek, rüya sahibinin mal ve dünyasındaki zenginliktir.

Hamile olunduğunu öğrenmek kadın için her ne şekilde görülürse görülsün hayırlıdır. Dul kadın ya da genç kız için bu rüya evlenmek demektir. Dini tabirlerde bu rüya mal elde etmek olarak işaret edilmiştir.

4- Genç Kız ya da Dul Kadın İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Genç kız için, bolluğa ve ümit edilen mala delalet eder. Öncü ve lider bir şahsiyet olacağınıza işarettir. İyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir. Aynı rüyayı bir kız çocuğu görürse; annesinin eline mal ve nimet geçeceğine işarettir.

Rüyada Saç Taramak Ne Anlama Gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu