Ordan Burdan

Cemre Baysel Kimdir?

İlk dizisi Yeşil Deniz ile tanınan Cemre Baysel genç yaşına rağmen çok sevilmiş ve birçok dizide rol almıştır.

Yeşil Deniz dizisi ile çıkış yapıp Elimi Bırakma dizisiyle popülerlik kazanan Cemre Baysel hakkında tüm merak ettiklerinizi sizin için araştırdık. Genç yaşına rağmen birçok dizide yer alan Cemre Baysel kimdir?

Cemre Baysel Kimdir?

5 Şubat 1999 İzmir’de dünyaya gelen Cemre Baysel, Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği bölümünde okumaktadır. Genç yaşına rağmen birçok dizide rol alan oyuncu Cemre Baysel ilk olarak TRT 1 ekranlarında yayımlanan Yeşil Deniz dizisinde Gonca karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır. Daha sonra 2017 yılında gene TRT 1 ekranlarında yayımlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Firuze karakteriyle rol almıştır. Hemen ardından İsimsizler dizisinde Gülperi karakterine hayat veren Cemre Baysel, ekranların sevilen yüzü haline gelmiştir.

Kariyer hayatına hız kesmeden devam Cemre Baysel, 2018-2019 yıllarında TRT 1 ekranlarında 2 sezon yayımlanan Elimi Bırakma dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterini canlandıran Cemre Baysel, ekranların aranan yüzü haline gelmiştir. Daha sonra 2019 yılında Show TV ekranlarında yayımlanmaya başlayan Ramo dizisinde bir sezon boyunca Fatoş karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise Star TV ekranlarında yayımlanan Sol Yanım dizisinde Biricik karakterine hayat veren Cemre Baysel, 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.

Sol Yanım Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu