Dizi / Film

Menajerimi Ara Dizisinin Orijinali “Call My Agent”

Dünyanın birçok ülkesinde izlenme rekorları kıran ‘Call My Agent’ın, Türkiye uyarlaması seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dünyada Call My Agent ismiyle yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük ilgi gören, ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan dizi, şimdiden büyük merak uyandırdı.

Menajerimi Ara Dizisinin Orijinali “Call My Agent”

Dünyada ‘Call My Agent’ ismiyle yayınlanan, oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan Fransız dizisi “Dix Pour Cent” Türkiye’ye uyarlanıyor. Ay Yapım imzasıyla uyarlanan Menajerimi Ara dizisinin çekimleri başladı.

Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme aldığı Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği merakla beklenen dizinin kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş gibi oyuncular yer alıyor.

“Call My Agent” Dizisi Konusu

Paris oyunculuk ajansı ASK, mali yıkımla karşı karşıyadır. Şirketin kurucusu Samuel Kerr, Brezilya’daki tatili sırasında ölünce, yeni yatırımcı arayışına girilir. Ajansın menajerleri bu süreçte yıldız müşterilerini memnun etmek ve şirketlerini ayakta tutabilmek için büyük bir mücadeleye girişir.

İlk bölüm yayın tarihi: 14 Ekim 2015
Kanal: France 2
Sezon sayısı: 3
Tür: Komedi
Bölüm sayısı: 18

“Call My Agent” Dizisi Oyuncu Kadrosu

Camille Cottin (Andréa Martel)

Thibault de Montalembert (Mathias Barneville)

Grégory Montel (Gabriel Sarda)

Fanny Sidney (Camille Valentini)

“Menajerimi Ara” Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu