Ordan Burdan

Çağkan Çulha Kimdir?

Acemi Cadı, İsimsizler, Kuruluş Osman dizilerinde yer alan oyuncu Çağkan Çulha kimdir? Çağkan Çulha'nın hayatı ve yer aldığı dizi filmler...

Acemi Cadı, İsimsizler, Kuruluş Osman dizilerinde yer alan oyuncu Çağkan Çulha kimdir? Çağkan Çulha’nın hayatı ve yer aldığı dizi filmler…

Çağkan Çulha Kimdir?

Çağkan Çulha’nın Hayatı

Çağkan Çulha, 22 Kasım 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi sinema oyuncusu Mine Mutlu, babası Ünal Çulha’dır. Büşra Çulha adında bir kız kardeşi vardır. Korkmaz Yiğit Lisesinden mezun olmuştur.  Çağkan Çulha İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde eğitimini yarıda bırakıp Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümüne geçip bu okuldan mezun olmuştur. 2019 yılında İpek Ertuğral ile evlenmiştir.

Çağkan Çulha, 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisinde yer almıştır. 2006 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Acemi Cadı dizisinde Merve Boluğur, Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar ile birlikte rol almıştır. Acemi Cadı dizisinde Selim karakterine hayat vermiştir. 2008 yılında yayına giren Adanalı’da Oktay Kaynarca, Selin Demiratar ve Mehmet Akif Alakurt ile aynı kadroda yer almıştır. Adanalı dizisinde Engin rolünü canlandırmıştır.

Çağkan Çulha, 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde İlyas karakterine hayat vermiştir.  2014 yılında Gürkan Uygun, Berk Hakman ve Begüm Birgören’in baş rolde olduğu Kaçak dizisinde Fatih rolüne hayat vermiştir.  Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisine Dündar Beyin oğlu Bahadır rolüyle kadroya katılmıştır.

Çağkan Çulha Filmleri ve Dizileri;

  • 2020 – Kuruluş Osman (Bahadır) (TV Dizisi)
  • 2017 – İsimsizler (Murat) (TV Dizisi)
  • 2015 – Racon (Numan)(TV Dizisi)
  • 2015 – Aşk ve Günah(TV Dizisi)
  • 2006 – Acemi Cadı (Selim) (TV Dizisi)
  • 2005 – Belalı Baldız (Kemal) (TV Dizisi
  • 2003 – Hayat Bilgisi (Arda) (TV Dizisi)
  • 2013 – 2014 – Kaçak (Fatih) (TV Dizisi)

Mehmet Kurtuluş Kimdir?

Gigi Hadid Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu