Dizi / FilmOrdan Burdan

Kara Şimşek (Knight Rider) Konusu Nedir?

Kara Şimşek, 1982-1986 yılları arasında ABD'de yayınlanan ve Türkiye dahil Dünya'nın birçok ülkesinde de yayınlanarak popüler olmuş efsanevi televizyon dizisidir.

Kara Şimşek, 1982-1986 yılları arasında ABD’de yayınlanan ve Türkiye dahil Dünya’nın birçok ülkesinde de yayınlanarak popüler olmuş efsanevi televizyon dizisi. Kara Şimşek, 1982-86 yılları arasında toplam 4 sezon ve 90 bölüm olarak gösterilmiştir. Kara Şimşek (Knight Rider) TRT tek kanallı iken ekrana gelmiştir. Dizi Kanun Namına, Hava Kurdu, A Takımı, MacGyver ve Magnum ile beraber “Seksenlerin Efsanevi Dizilerinden Birisi” olarak kabul edilmektedir.

Dizide kendi kendine hareket edebilen, konuşabilen yapay zekalı otomobil KITT ile sahibi Michael Knight’ın başından geçen olaylar işlenmektedir. TRT 1‘deki ilk yayınında Michael Knight’ı Lemi Bilgin, Kitt’i Savaş Tamer, Devon Miles’i de Ergun Uçucu seslendirmiştir. Bir dönem oldukça popüler olan düşük bütçeli dedektiflik hikayelerinden biri olan ve kişisel kahramanlık hikayelerinin temel alındığı dizilerden olan Knight Rider, David Hasselhoff’un ünlenmesine yardımcı olan dizidir.

Kara Şimşek (Knight Rider) Konusu Nedir?

1982-1986 yılları arasında ABD’de yayınlanan ve dünyanın birçok ülkesinde popüler olan bir televizyon dizisi olan Kara Şimşek, Türkiye’de de TRT tarafından yayınlanmıştır.
Kendi kendine hareket edebilen ve yapa zekaya sahip otomobil Kitt ile sahibi Michael Knight’ın maceralarının konu alındığı dizi, her bölüm birbirinden ilginç durumlara düşen kahramanlarımızın olayları çözüme ulaştırma çabalarını anlatıyor.

Kara Şimşek (Knight Rider) Oyuncuları

David Hasselhoff (Michael Knight)

Patricia McPherson (Dr. Bonnie Barstow)

Edward Mulhare (Emekli Binbaşı Devon Miles)

William Daniels (KITT)

Peter Parros (RC3″ Reginald Cornelius III)

Rebecca Holden (April Curtis)

Kara Şimşek (Knight Rider) Dizisinden Görseller

https://www.kivitadinda.com/2020/04/drishyam-izle/

Ayurveda Beslenme Nedir? (Beden Tipine Göre Beslen)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu