Dizi / Film

Freud Dizisi İzle (23 Mart’ta Netflix’te)

Netflix'in 23 Mart'ta yayınladığı Freud, ismini aldığı psikanalizin ünlü kurucusu Sigmund Freud'un merkezinde olduğu bir suç dramasıdır.

Psikanalizin kurucusunun ölümünden yaklaşık 80 yıl sonra, Robert Finster genç Sigmund Freud’u canlandıracak. Bu Freud, kanepesinde oturup zamanını teori ve analizle geçirmek yerine tedirgin, heyecanlı ve hiddetli biçimde bir katilin peşine düşüyor. Genç Sigmund Freud profesyonel anlamda üst üste krizlerle boğuşmaktadır. Dünyanın onun teorilerine hazır olmadığı ortadadır. Ta ki yüzyıl sonu Viyanası’nın karanlık arka sokaklarındaki tehlikeli bir komplo, onu insan bilinçaltının en ücra köşelerine çekene kadar. Finster’a eşlik eden isimler, kötü şöhretli medyum Fleur Salomé rolündeki Ella Rumpf ve savaş gazisi Alfred Kiss rolündeki Georg Friedrich.

Yozlaşmışlığıyla ve yüksek sosyetesinin karanlık taraflarıyla bilinen 1890’ların görkemli Viyanası, 45’er dakikalık sekiz bölümden oluşan bu Avusturya-Almanya ortak yapımındaki gizemli ve politik entrikaların arka planını oluşturuyor. Ödüllü yönetmen Marvin Kren’in çekeceği filmin senaryosunu ise Kren’le beraber Stefan Brunner ve Benjamin Hessler kaleme aldı.

Freud Fragman

Freud Dizisi Konusu

19. yüzyıl Viyanası’nda adını duyurmaya istekli ve başarıya aç genç Sigmund Freud, bir dizi kanlı gizemi çözmek için bir medyum ve bir dedektifle birlikte çalışır. İzleyiciyi Sigmund Freud’un gençlik yıllarına götüren dizi, Freud’un 19. yüzyıl Viyana’sında kaybolma vakalarını ve cinayetleri çözme hikâyesini konu alıyor. Ancak bu sırada bir medyumla beraber gizemli bir komploya karışan Freud’u birbirinden ilginç olaylar bekliyor.

Freud Dizisi Oyuncuları

Robert Finster

Ella Rumpf

Georg Friedrich

https://www.kivitadinda.com/2020/03/salgin-contagion-izle/

Aşk Bu Mu? (Acısı Var, İzi Yok) İzle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu