Dizi / Film

Extraction İzle

Extraction, baş rolünde Chris Hemsworth'un yer aldığı 2020 yapımı Amerikan aksiyon filmidir.

Extraction 2020 yapımı Amerikan aksiyon gerilim filmidir. Yönetmenliğini Sam Hargrave yapmış, senaryo Joe Russo tarafından hazırlanmıştır. Bir uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan oğlunu kurtarmak için Bangladeş’e gönderilen bir paralı askerin hikayesini anlatıyor.

Film 24 Nisan 2020’de Netflix tarafından yayınlandı. Film şiddet sahneleriyle eleştiriler alsa da Chris Hemsworth’un perfonmansıyla övgüler almıştır.

Extraction Konusu

Paralı asker Tyler Rake, Hindistan’ın en büyük uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan oğlu Ovi Mahajan’ı Dakka, Bangladeş’ten kurtarmak için görevlendirilir. Ovi’yi kurtardıktan sonra şehrin en büyük uyuşturucu efendisi Amir şehri kilit altına alma çağrısı yapar. Tyler artık her adımında düşmanla burun buruna gelecektir. Yol boyunca Tyler küçük yaşta kaybettiği oğlu aklında canlanır ve Ovi’ye karşı bir yakınlık hisseder. Ovi’nin babasının sağ kolu Saju fidye parasını ödemekten kaçınmak için çocuğu tek başına kurtarmaya çalışır.

Her ne kadar Tyler ve Saju birbirleriyle savaşıp Ovi’yi almaya çalışsa da koşullar ikisini de askerler ve polisler ile savaşıp şehirden çıkmaya zorlar. Saju çatışma sırasında ordu lideri tarafından öldürülür. Tyler bu sırada Ovi’nin kaçışını sağlamak için yerel güçlerle çatışmaya devam eder. Tyler, kendisini uyuşturucu efendisine kanıtlamak isteyen Farhad tarafından ateş edilerek vurulmasıyla ölümcül bir şekilde yaralanır. Tyler kendisini köprüden aşağıya atar ve nehre düşer (muhtemelen ölüyor). Paralı asker ekibi Ovi’yi başarılı bir şekilde Mumbai, Hindistan’a ulaştırır.

Olaylardan sekiz ay sonra Nik Khan, Amir’i yemek yediği bir restoranın tuvaletinde öldürürken Ovi ise Tyler’ı düşünerek okulun havuzuna dalış yapıyor, havuzdan çıktıktan sonra birisinin onu izlediğini fark eder (Tyler olabilir).

Extraction Trailer

Extraction Filminden Görseller

Extraction Oyuncuları

Chris Hemsworth

Rudraksh Jaiswal

Randeep Hooda

Priyanshu Painyuli

Gülşifte Ferahani

David Harbour

Adam Bessa

Shataf Figar

“Kelebeğin Rüyası” İzle (Aşk En Güzel Bahanesidir Şiirin)

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu